Férová snídaně ve Zlíně 2019

Akce Zlín

Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Zlín

Férová snídaně ve Zlíně 2019

Férová snídaně je největší česká akce na podporu fair trade a odpovědné spotřeby. Dobrovolníci a dobrovolnice na desítkách míst České republiky pořádají piknikový happening, aby ukázali, že se zajímají o životy pěstitelů ve svém okolí i v dalekých zemích Afriky, Asie a Latinské Ameriky. V roce 2018 snídalo 8100 lidí na 172 místech republiky! Přidejte se a posnídejte lokální a fairtradové dobroty v sobotu 11. 5. 2019!

Pokud fandíte odpovědné spotřebě, spravedlivému odměňování, čestnému jednání a férovému obchodování, přijďte na piknik!

NA AKCI SE NIC NEPRODÁVÁ!!! JE TŘEBA SI PŘINÉST VLASTNÍ DOBROTY :-)

CO KDYŽ BUDE PRŠET? Férová snídaně se koná i za deště, ve Zlíně to bude v parku v altánu. Nebudete-li si v den snídaně jistí, podívejte se 11.5. brzy ráno na tuto událost, organizátor tu zveřejní místo konání v závislosti na aktuálním počasí.

CO S SEBOU?
Fairtradové dobroty se rády kamarádí s těmi lokálními. Můžete si upéct buchtu z fairtradového kakaa a cukru, biomouky, medu od místního včelaře a vajíček od souseda a k tomu si uvařit do termosky fair trade čaj nebo kávu. Nemáte čas ani chuť na pečení? Pak stačí chleba namazaný marmeládou z jahod z vaší zahrádky, fairtradovou čokoládovou pomazánkou nebo sýrem od místního farmáře. Deka, hrníček, talíře, ubrousky, nože a lžičky by ve vašem košíku taky neměly chybět! A hlavně pozvěte všechny přátele, známé a rodinu! Dobrá parta je základ každého pikniku.

10:00 - 12:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce