Fesťák Na Vsi - festival pro dobrou věc

Akce Občov

Fesťák Na Vsi - festival pro dobrou věc
Festivaly
Další akce ve městě Občov

Fesťák Na Vsi - festival pro dobrou věc

"Fesťák Na Vsi" - festival pro dobrou věc
Kdy: 18.7.2020

Dobrý den.
Nastává čas se pustit do příprav druhého ročníku a proto touto cestou zveme ty o kom si myslíme, že by s námi mohli přidat ruku k dílu a udělat něco pro dobrou věc a zároveň zažít pohodový fesťák. Letošní rok jsme se rozhodli uchopit za správný konec a vzhledem k tomu, že nám nejde o zlaťáky v kapse, spojíme své síly s paní Janou Havelkovou Puklovou a jejím spolkem -
https://radostpribramackum.cz/ . Rozhodli jsme se, že výtěžek z letošního ročníku poputuje na potřeby malé holčičky. Z utrženého zisku ze vstupenek a případných sponzorských darů, ze zaplatí náklady na pořádání festivalu (sanitární vybavení, pódium, posezení, ozvučení, pohoštění pro kapely, atd.) a zbytek bude darován malé Elle. O prodeji vstupenek Vás budeme včas informovat. Pokud máte zájem se na festivalu podílet jakoukoli pomocí, ozvěte se nám, můžeme společně realizovat akci, co má smysl.

Čtěte dále a dozvíte se mnohem více, především o malé Elle.

Děkujeme kapelám, které nám zahrají bez nároku na honorář.

schunky
Tok
Knírek
UrticA
nástroj snahy
výčep
InAction
Valpurt/zaseklý stroje


Představujeme Vám Ellu❤️
Malou holčičku, které půjde výtěžek z 2.ročníku festivalu
"Fesťák na Vsi"❤️

Jmenuji se Ellinka a v říjnu mi bude 5 let. Před prvními narozeninami jsem dostala darem diagnózu DMO (dětská mozková obrna). Proč tomu tak je neumí s přesnosti říci ani odborníci. Moje poslední prenatální a první dny mého života nebyly zrovna jednoduché a svým rodičům jsem připravila mnoho nepříjemných překvapení. Krátce před čtvrtými narozeninami jsem opět pro rodiče neměla moc dobrých zpráv, protože lékaři můj stav překvalifikovali z jednostranného postižení na oboustranné.Nechci si jen stěžovat, protože jinak jsem myslím milá, učenlivá a usměvavá holčička, která má sen, že jednoho dne bude chodit.S rodiči jsme zvládli mnoho překážek, dnes umím lézt, s oporou se postavit, ráda si hraju (i když jen na zemi), čtu/prohlížím knížky, maluji, ale hlavně několikrát denně s tátou cvičím. Zejména Vojtovu metodu – jestli nevěříte, že nám to jde i bez slziček, přijďte se podívat. Když si hraju, táta zapojuje zkušenosti z Bobath konceptu, ale i tak je to zábava.Předem děkuji, že mi pomáháte jít za svým snem.



Začátek akce: 18. 7. 2020 14:00:00
Konec akce: 19. 7. 2020 4:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
VÍTÁNÍ JARA 2024
Club Kino, Černošice
Jinecké slavnosti
areál Huti Barbora, Jince
Country Fontána Ostrava 2024
Slezskoostravský hrad, Ostrava