Festival barokních umění Český Krumlov

Akce Český Krumlov

Festival barokních umění Český Krumlov
Festivaly
Další akce ve městě Český Krumlov

Festival barokních umění Český Krumlov

Nesmrtelná díla barokních umělců v autentických historických prostorech města

Festival barokních umění je festivalem staré hudby a scénických uměleckých záměrů doby baroka. Snažíme se podat našim divákům, posluchačům a hostům festivalu pohled na původní barokní hudební tvorbu v co nejautentičtějším provedení.

Soubory, které na festivalu vystupují, se věnují interpretaci staré hudby, hrají na nástroje původní technikou, dle původních systémů lazení. Využívají strun z přírodních materiálů. Aranž koncertů a představení je koncipována dle dobové interpretace staré hudby. Festival Vám tedy předvede zapomenuté umění barokních muzikantů, tanečníků a zpěváků.

Novodobá světová premiéra barokní opery
Antonio Draghi: Gli Oblighi dell’Universo, (Závazky Všehomíra) Libretto: Nicolò Minato Účinkující: Sólisté a barokní orchestr Hof-Musici, režie Zuzana Vrbová, od cembala řídí Ondřej Macek 17.09.2021, Barokní divadlo, 18:00 Antonio Draghi: Gli Oblighi dell´Universo 18.09.2021, Barokní divadlo, 18:00 Antonio Draghi: Gli Oblighi dell´Universo 19.09.2021, Barokní divadlo, 17:00 Antonio Draghi: Gli Oblighi dell´Universo Program Festivalu barokních umění 17. - 19. 9. 2021

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce