Festival MUNI 100

Akce Brno

Festival MUNI 100
Festivaly
Další akce ve městě Brno

Festival MUNI 100

Teď, nebo za sto let! Univerzita zve na festival.
Masarykova univerzita slaví sto let své existence ve velkém stylu. Na sobotu 15. června zve absolventy na všechny své fakulty a spolu s širokou veřejností pak na navazující festival na brněnském výstavišti. Vrcholem programu bude večerní koncert Vojtěcha Dyka & B-Side Bandu s bandleaderem Josefem Buchtou.  

Festival MUNI 100 s mottem „Teď, nebo za sto let” se koná v rámci oslav 100. výročí založení školy a nabídne koncerty populárních kapel, interaktivní stánky univerzitních pracovišť, akce pro děti, divadelní představení nebo to nejlepší z brněnské gastronomie.

Odpoledne a večer moderované Ondřejem Sokolem zaplní představení jednotlivých částí univerzity, program pro děti i kulturní nabídka. Návštěvníci se mohou těšit na divadelní představení nebo na koncerty Ukulele Orchestra jako Brno, VUS Ondráš a Symfonického orchestru a Pěveckého sboru MU. Největším lákadlem pak bude večerní koncert Vojtěcha Dyka & B-Side Bandu. 

Kdo vydrží do pozdních večerních hodin, může se těšit na sledování ohňostroje věnovaného brněnským univerzitám v rámci přehlídky Ignis Brunensis. 

Vstupenky za zvýhodněnou cenu jsou v prodeji do 5. června.

Dospělí 250 Kč

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Zahájení turistické sezóny 2024
Autokemp ATC Merkur, Pasohlávky
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno