Festival Zdraví a Duše 9.11.2020

Akce Ostrava

Festival Zdraví a Duše 9.11.2020
Festivaly
Další akce ve městě Ostrava

Festival Zdraví a Duše

Festival Zdraví a Duše se Vám představí s novou tváří a již po třinácté se můžete těšit na celou řadu osobností z alternativní sféry a více než 100 firem, které nabídnou své produkty a služby, kde hlavním zaměřením je zdraví, alternativa a esoterika.

Na co se můžete těšit?
Připravili jsme pro Vás zcela nový koncept festivalu s umístěním pyramid přímo na výstavní ploše, které zajišťují proudění energie a mají očistný vliv na každého návštěvníka. Dále umístění relaxačních zón, fontán a květin, které krásně provoní náš festival.

Součástí festivalu budou 3 přednáškové sály, které ponesou názvy léčivých a očistných kamenů. Přijali od nás pozvání známé tváře z řad osobností a máme radost, že Vám budeme moci představit mnohé z nich na přednáškách, workshopech, meditacích aj. Klademe velký důraz na ozvučení jednotlivých sálů, aby se program nepřekrýval s hlukem v hale a dalších sálech. Doufáme, že i toto přispěje k celkově zdárnému průběhu celé akce.

NOVINKOU je konání včelařského veletrh Včela!!! v termínu Zdraví a Duše! Vzhledem k situaci (šíření viru a rozhodnutí vlády ČR) jsme nemohli akci uskutečnit na jaře. Věříme, že mnohým z Vás uděláme tímto přesunutím radost! Med a produkty z něj jistě patří ke zdraví každého z nás a Včela!!! krásně doplní festival o další nabídku.
Obě akce můžete navštívit na jednu vstupenku, včetně přednášek a programu na podiu. Nové firmy, VIP osobnosti, partnery akce a také novinky v programu obou veletrhů budeme zveřejňovat na webech, dále na FB událostech k jednotlivým akcím.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Country Fontána Ostrava 2024
Slezskoostravský hrad, Ostrava
Top festival 2024
Dolní oblast Vítkovice, Ostrava
Top festival 2024
Dolní oblast Vítkovice, Ostrava
EXPEDIČNÍ KAMERA 2024
Kino Vlast F≈M, Frýdek-Místek
OPAVA SLAVÍ FEST 800
Stříbrné Jezero, Opava
Country Fontána Ostrava 2024
Slezskoostravský hrad, Ostrava