Flermarket v Mohylce

Akce Praha

Akce pro děti, Jarmarky a trhy, Tradice a řemesla
Web organizátora:
vm-design.cz
Další akce ve městě Praha

Také už máte dost té dlouhé zimy? Nevíte kam vyrazit v sobotu?  Máte rádi ruční tvorbu? Chtěli byste zabavit děti? Pokud jste alespoň jedenkrát odpověděli ano, tak dorazte za námi. Již tradičně pořádáme Flermarket v Mohylce, kde se potkávají lidé, kteří svýma rukama vytvářejí něco krásného a originálního. V případě, že máte děti, tak se nezdráhejte a přiveďte je s sebou. 

Vyrazte za námi a pojďte se zúčastnit různých dílniček a workshopů, které budou mít někteří prodejci po celou dobu akce při svém prodejním stánku a kde bude možné si vyrobit či dotvořit originální výrobky. Z nabídky kreativních dílen prozradíme třeba dílnu na výrobu dřevěných zvířátek, malování na textil, výroba jarních věnečků…. a na zbytek se musíte přijít sami podívat. V průběhu celého dne budou mít dámy možnost nechat se nalíčit od vizážistky a kosmetické poradkyně Mary Kay. Ta Vás zdarma nalíčí a poradí Vám ohledně Vaší pleti a líčení. Opravdu je se na co těšit.

Na letošní jarní flermarket se přihlásilo téměř 30 různých autorů, převážnou většinu z nich můžete znát z Fleru. Rozmanitostí zboží jistě nadchneme i ty nejnáročnější zákazníky. Snažíme se pro vás najít opravdové originály a zároveň se snažíme podporovat práci zlatých českých ručiček. Chtěli bychom obnovit tradici nákupu ručně vyráběných dárků a zároveň podpořit prodejce, kteří se zabývají upcyklací. Přijďte se inspirovat tvorbou šikovných lidí z Prahy a Středočeského kraje a načerpat jarní náladu.

V nabídce bude vše co k jaru patří, šperky všeho druhu a výrobních technik, tašky a kabelky, ale i oblečení pro děti a dospělé, módní doplňky, potřeby pro mazlíčky, hračky či dekorace do domácnosti, ať už praktické či jen tak pro potěchu. Na své si přijdou i pánové, tak je nezapomeňte vzít s sebou.

Zajímavou a příjemnou tradicí je odměňování návštěvníků za nákup či splněnou dílničku formou tomboly. Ta bude tvořena z výrobků samotných prodejců. Věříme, že tyto odměny budou pro děti i dospělé motivací k další tvorbě.

Návštěvníci se mohou těšit i na útulnou kavárna s domácím občerstvením.

Jen menší upozornění. Přízemí budovy ZŠ má bezbariérový přístup, v chodbě je možnost uložení kočárků. Avšak  Flermarket se koná v 1. patře budovy.  

Užijte si s námi skvělý kreativní den a přijďte se podívat!

Jméno organizátora: Veronika Martínková
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MICHAL K SNÍDANI
Divadlo Bez Zábradlí, Praha
MÍŠA RŮŽIČKOVÁ: MINIDISKO PRO PRINCE A PRINCEZNY
Kulturní centrum Novodvorská, Novodvorská 1013/151, Praha 4, Praha