FOOD festival 2021

Akce Kadaň

FOOD festival 2021
Festivaly
Další akce ve městě Kadaň

FOOD festival

V rámci třetího ročníku Food festivalu v Kadani k nám opět zavítají známí kuchaři v čele s Tomášem Kalinou. Můžete se těšit na ukázky světových kuchyní a mnoho dalšího. Opět k nám zavítá Hmyz na talíři, autoři tohoto projektu Vám mimo jiné předvedou i úpravu krokodýlího, žabího a hadího masa.

Součástí festivalu budou i prodejci různých druhů občerstvení. Od dobré kávy, italských specialit, lahodné čokolády, přes vegetariánskou kuchyni, rozmanité štrůdly, barevné makronky až ke kvalitnímu pivu a vínu. Každý si přijde na své a všechny chutě budou uspokojeny.

Zájemci o degustaci vymazlených porciček z pánví našich kuchařských es si musí dopředu zajistit Food kartu, která bude v předprodeji v Turistickém informačním centru. Cena je 190 Kč za celé šestichodové menu. Neváhejte s jejím pořízením – množství porcí, které lze vydat za jeden den je omezené.

Food festival bude otevřen od 10:00 do 17:00 hodin. Majitelům Food karet doporučujeme chodit průběžně, aby se vyhnuli velkým frontám. Příbory s sebou! Pro děti je připraven skákací hrad.

190 Kč

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce