Freddie Mercury show

Akce Roudnice nad Labem

Freddie Mercury show
Zábava, párty
Další akce ve městě Roudnice nad Labem

Freddie Mercury show

A je to tady!! Show která ještě pod lipou nebyla! Pěvecké vystoupení Jaroslava Břeského jako "Freddie Mercury" doplněná o retro video diskotéku toho nejlepšího z 70´80´90´00´ let! DJ Kráťa. Začínáme 22:00 hod a koncert od 01:00 hod.

Jaroslav Bresky je jedním z nejžádanějších solo interpretů, zpívající písně legendární kapely Queen, v Evropě a to hlavně díky totožným pohybům, gestikulaci a velice podobné barvě hlasu legendárního zpěváka. V roce 2009 se po více než stovce vystoupení setkává s člověkem, který byl Freddiemu Mercurymu nejblíže a to s jeho dlouholetým osobním asistentem, panem Peterem Freestonem. Ten mu umožnil nahlédnout do způsobu vystupování rockového krále. Tím dostává projekt Freddie Mercury Revival nový rozměr.

Po 10 letech koncertování má Jaroslav za sebou mnoho vystoupení a v roce 2010 byl pozván managmentem švýcarské hudební společnosti města Montreux – "Montreux Music", na jednu z největších událostí pro Mercuryho fanoušky na světě (oficiální narozeninová oslava). V únoru 2015 se osobně setkal se zbývajícími členy skupiny Queen. Zpíval na mezinárodní akci pořádané managmentem skupiny Queen – Oficiální narozeninová oslava nedožitých 70. narozenin Freddieho Mercuryho ve švýcarském Montreux. Toto vystoupení zaujalo i člena skupiny Queen kytaristu Briana Maye, který ho zveřejnil na svém oficiálním Facebooku. V roce 2016 a 2017 zpíval ve vyprodané pražské Lucerně na počest Freddie Mercuryho v rámci tour s názvem "ČESKÉ HVĚZDY ZPÍVAJÍ QUEEN" po boku předních zpěváků českého showbyznysu.
Vystupoval v Německu, Polsku, Holandsku, Indii, Rakousku na Slovensku a ve Švýcarsku.
V televizi jste ho mohli vidět ve V.I.P zprávách TV Prima, ČT2 Dobré ráno, TV Nova Snídaně s Novou, TV Relax Poslední Zhasne, Topstar Magazín a Česká televize o něm natočila dokument pro pořad Gejzír.

V roce 2018 byl s hudební skupinou Prague Queen vybrán na turné do Indie, kde se uskutečnily vyprodané koncerty. První koncert dokonce uvedl i bratranec Freddieho Mercuryho Jehangir Bulsara.

Rezervuj si v čas své místa! Pěvecká a vizuální show!

Sobota 27. července 2019 v 22:00 až 4:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Pálení čarodějnic
Středisko volného času, Most
Caveman
Dům kultury Střelnice, Rumburk
IVO ŠMOLDAS A HOSTÉ - TALK SHOW
DŮM KULTURY, Ústí nad Labem
REJ ČARODĚJNIC 2024
Venkovní areál DK Střelnice, Rumburk