FRONT LINE FEST "III"

Akce Brno

FRONT LINE FEST "III"
Festivaly
Další akce ve městě Brno

FRONT LINE FEST "III"

Třetí ročník Front Line Festu na brněnské Melodce je tu ! 

Kdo se na pódiu ukáže letos 

▶VANGUARD ◀ Modern melodeath, Brno
Jsme snad ještě stále mladá kapela z Brna debutující v roce 2015 s pětiskladbovým EP "I". První hudební videoklip k singlu "Iron Sky" vypuštěn v roce 2016 a po změně vokalisty na konci roku 2017 vydáváme v lednu 2019 svoje druhé, tentokrát dlouhohrající album "II" doprovozené videoklipy "Hollow Idol" a nedávným živákem k songu "Succumb". Naše hudba by se dala definovat jako melodický death metal s vlivy mnoha metalových subžánrů jako black, thrash, prog/techdeath. Na kontě máme řadu koncertů po ČR i některých sousedů a věříme, že naší silnou stránkou jsou právě energická živá vystoupení, o čemž se můžeš už brzy přesvědčit sám/a! 
https://www.facebook.com/vanguardbandofficialpage/
https://vanguardofficial.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/c/VanguardOfficialCZ

▶NAHUM◀ Death/thrash metal, Ostrava
Nahum jsou Ostravskou tvrdě metalovou stálicí, kterou snad fanouškům metalu u nás není třeba představovat. Kapela s počátky v roce 2004, která má na kontě tři plnohodnotná alba, řadu hudebních videoklipů a nespočet koncertů po ČR i zahraničí. S nejnovějším albem „Within Destruction“, které bylo smícháno ve studiu HERTZ (Vader, Behemoth, Decapitated,...) a vydáno ve spolupráci s METALGATE production o sobě dali minulý rok opět vědět v tom nejlepším světle a my věříme, že svou nekompromisní živou show nenechají nikoho chladným.
www.facebook.com/nahummetal/
https://nahumofficial.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/NahumOfficial/featured

▶DILIGENCE◀ Death metal, Praha
Diligence jsou pětičlenná death metalová kapela z Prahy ovlivněná nejen death metalem, ale také mnoha žánry jako thrash, black, progressive atd. Během své kariéry kapela předskakovala jménům jako jsou Infected Rain, Belphegor, Banisher a zahrála si na festivalech jako Metalgate Czech Death Fest a nebo Trutnoff Open Air. Po jednom EP, několika singlech a personálních změnách se Diligence objevují s debutovým albem Abundance in Exertion v září 2018. Album bylo nahráno ve studiu The Barn pod vedením Dana Frimla (Mean Messiah).
https://www.facebook.com/diligenceband/
https://diligencemetal.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCtkKx5jv5aeaZVdLd7T8mjg

▶NEUROTIC MACHINERY ◀ Post metal, Plzeň
Post metalová kapela Neurotic Machinery byla založena v září 2006. Během své dosavadní existence kapela odehrála přes tři sta koncertů, včetně zahraničních zastávek. Za dobu své existence kapela natočila pět oficiálních videoklipů a vydala pět alb.„Catalept“ (2008), „Opsialgia“ (2010), které vyšlo ve spolupráci s časopisem Pařát v nákladu 6500 kusů. EP „Exi(s)t“ (2012) sklidilo mnoho pozitivních ohlasů a umístilo se na 5. místě v anketě Ceny Břitva 2012. „Causality Principle“ (2015) je plné post-rockových experimentů. Všechny tyto zkušenosti kapela zúročuje při psaní nového alba „Cognitive Dissonance“ jež vyšlo na konci léta 2017. Kapela Neurotic Machinery zpočátku vystupovala v death/thrash žánru, ale jeho rozsah nebyl pro kapelu dostatečný. Stylový přerod a touha experimentovat se projevil na EP „Exi(s)t“ nejvíce a kapela v tomto trendu směřuje i nadále.
https://www.facebook.com/neuroticmachinery/
https://neuroticmachinery.bandcamp.com/album/catalept
https://www.youtube.com/channel/UCtBe4eJch2iqZOa5I-inilw

▶DEPTHS ABOVE◀ Black Metal, Brno
Kapela, která v rámci svých posledních vystoupení rozvířila vody (nejen) brněnské undergroundové scény bude třešničkou na dortu tohoto večera. Svým svébytným pojetím blackmetalového žánru, který v Brně doposud neměl obdoby rozhodně pohltí nejednoho milovníka těžké, temné a uchvacující atmosféry. Slibujeme, že na Depths Above se tento večer rozhodně vyplatí počkat!
https://www.facebook.com/DepthsAbove/
https://depthsabove.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=VRe42ofju7o

DOORS
----19:30----
START 
----20:00----
VSTUP
Na místě - 200,-

Začátek akce: 1. 2. 2020 20:00:00
Konec akce: 2. 2. 2020 2:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Zahájení turistické sezóny 2024
Autokemp ATC Merkur, Pasohlávky
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Jinecké slavnosti
areál Huti Barbora, Jince
Lážo Plážo Fest 2024
Štěrkoviště, Otrokovice