Funkin´ Turnov 2019

Akce Turnov

Funkin´ Turnov 2019
Koncerty
Další akce ve městě Turnov

Funkin´ Turnov 2019

Celý Turnov a jeho nejbližší okolí už téměř rok netrpělivě vyhlíží další ročník festivalu, který nemá v republice obdoby. Čekání na Funkin' Turnov 2019 skončí 28. června! A jako vždy pořadatelé z domovské kapely Funk Corporation nenechali nic náhodě a přivedli na podium u Kulturního centra Střelnice ty nejlepší, které současná funk-soul-r'n'b scéna nabízí.

Letos se navíc představí nejen česká scéna. Svůj comeback totiž v srdci Českého ráje oslaví United Flavour se španělskou frontmankou Sista Carmen v čele. Skvadra, která už dvanáct let servíruje mix reggae, hip-hopu a world music představí svůj nový singl. Vycházející generaci elektronického pop-funku reprezentuje Sofian Medjmedj, který se proslavil spoluprací s Benem Cristovao a Lazer Vikingem a nabídne před Střelnicí svůj pohled na melodické písně podbarvené analogovými beaty.

Celý festival pak odstartuje trojice Foxy Mama inspirovaná zvukem 60. a 70. let, aktuálně dobývající pražská klubová podia. Nemůžou chybět ani téměř domácí a přesto ještě stále dosti albánští Hitfakers, kteří před svoji početnou crew turnovských fans přijedou představit nový, více elektronický sound. A když k tomu všemu připojíme domácí Funk Corporation, program je kompletní. Přes celý region rozkročená soulová úderka přiváží letos playlist, který ukazuje, jak by vypadaly hudební dějiny, pokud by všichni hráli funk!

vstupné
v předprodeji 230,- na místě 280,- děti do 15 let zdarma

18.00 hod.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
PETR ŠPAČEK & BAND
Společenský Dům, Jilemnice