Galaxion Techno festival 2019

Akce Pardubice

Galaxion Techno festival 2019
Festivaly
Další akce ve městě Pardubice

Galaxion Techno festival

Čtrvý díl Galaxionu s sebou přináší spoustu změn. Tou první je podtitul techno festival, což znamená, že se můžete těšit na větší formát celé akce a to hned na dvě podia zaměřená pouze na techno v různých stylech. Jak napověděl set Daha na loňském dílu, nebude nadále striktně zaměřen na oldschool techno. Bude přinášet jen to nejlepší a pravé techno, aktuální i old ve vyváženém poměru, tak aby pobavilo, ale stále nabízelo kvalitní DJe kteří si toto označení právem zaslouží. Další zásadní změnou je, že cely event bude pro vás připravovat nový tým, který velmi dobře znáte z jejich předchozích akcí a projektů - s Clapsound, RaveNation a HardbeatProductions.

Po téměř deseti letech jsme dali dohromady legendární belgické techno duo CJ Bolland & MC Skreen, které je určitě jedna z vašich největších srdečních záležitostí. Ještě aspoň jednou jsme je chtěli mít pohromadě kde jinde než v L-klubu v Pardubicích a užít si jejich společnou show. Jsme moc rádi, že se to podařilo! Dalším jménem je velmi oblíbený DJ a producent Du´Art z Portugalska, který už delší dobu dokazuje, že i nový zvuk může být kvalitní a slušná jízda! Dále zahraje Galaxion resident Simon Shurey a podporu jim budou dělat Miquel, Twin, Killer a Klap-in . Velmi silný line-up bude mít i druhá Hard Techno stage, kde vystoupí česká Hard Techno elita Golpe, Peterson, Kesz, Peca a Vaschek L. Věříme, že Galaxion Techno Festival si nenecháte ujít a dorazíte ať už zavzpomínat nebo poslechnout aktuální techno zvuk. Předprodej bude zahájen na Goout.net od 1.8.2019, prvních vlna lístků bude jen za 390,- Kč. Těšíme se na vás 25. října! Honza (Clapsound), Honza (Rave Nation) a Lukáš (HardbeatProductions)

Vstupenky můžete od srpna kupovat v předprodeji na serveru GoOut, do 15. srpna za skvělých 390 Kč, po té za 490 Kč.
https://goout.net/cs/listky/galaxion-2019-cj-bolland-and-mc-skreen+duart+dalsi/qaye/

A pro extra zájemce máme připraveny i VIP vstupenky za 1 190 Kč (do 15. 8., po té 1 290 Kč) - nejenže získáte přístup na pódium a do backstage, ale i vlastní šatnu, toalety a drinky zdarma!

VIP vstupenky objednávejte buď přes e-mail klap-in@quick.cz nebo přes GoOut https://goout.net/cs/listky/galaxion-2019-cj-bolland-and-mc-skreen+duart+dalsi/qaye/

Pátek 25. října 2019 v 19:30 až 5:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Spring BassJam 2024
Autocamp Hluboký, Holice
FOOD festival 2024
Mírové Náměstí, Kadaň
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
Kamenité Čas Rock Fest 2024
Areál Kamenité, Vyšní Lhoty
FESTIVAL SLUNOVRAT 2024
náměstí Osvoboditelů, Opava