Gastro Brod Festival 2020

Akce Uherský Brod

Festivaly, Vaření, Gastronomie, Víno Pivo
Web organizátora:
www.ub.cz/
Další akce ve městě Uherský Brod
Podrobnější informace: info@backstage-agency.cz

V sobotu 5. září se v Uherském Brodě uskuteční již 3. ročník úspěšného Gastro Brod Festivalu. Svátek milovníků výtečného jídla se bude konat pod širým nebem na louce za Muzeem J. A. Komenského od 10 do 18 hodin. Pro návštěvníky chystají organizátoři nejen gastronomické lahůdky, ale také bohatý kulturní program.

O prvním zářijovém víkendu ožije Uherský Brod akcí pro všechny, kteří mají rádi dobré jídlo a pití. Tento velmi úspěšný festival se v Uherském Brodě představí již po třetí. Louka za muzeem se zaplní stánky a food trucky se zajímavými pokrmy.

Těšit se můžete na netradiční gastronomické delikatesy i zahraniční speciality. Vyzkoušet můžete masa různých druhů, panini, pastrami nebo třeba originální italskou pastu, skvělé burgery v domácí bulce, speciality z tradiční udírny, domácí moravský mega chleba s pomazánkou, maďarské pikantní i nepálivé čabajky, smažené brouky a housenky z Asie, originální egyptské recepty a pokrmy ze Srí lanky a Mexika od tamních kuchařů. Chybět nebudou ani sladkosti, zmrzlina a spousta dalších dobrot.

K pití pro vás připravujeme velký výběr vína, českého piva, koktejlů, výběrové kávy a pro děti chutné domácí limonády.

„Gastro Brod Festival je prostě událost pro všechny, ať už jste zastánci klasické české kuchyně, nebo rádi zkoušíte něco nového,“ řekl spoluorganizátor akce Lukáš Lauman z Agentury Backstage.

Akce startuje v 10 hodin a potrvá až do podvečera. Během dne se na pódiu představí Revival Jiřího Schelingera nebo se můžete zaposlouchat do Hvězdných melodií Divadla Slunečnice Brno. Čokoládový mistr David Církva se svou kuchařskou show pohladí chuťové pohárky nejednoho návštěvníka. Nebude chybět zábavní zóna s atrakcemi pro děti, skauti, šermíři a mnoho dalšího.

Vstupné je pro všechny návštěvníky zdarma.

Jméno organizátora: Město Uherský Brod, Backstage agency
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Košt vína, Výstaviště Kroměříž, neděle 31.3.2024
Výstaviště Kroměříž, K Výstavišti 4069/8, Kroměříž
Lážo Plážo Fest 2024
Štěrkoviště, Otrokovice