GASTROFEST 2020

Akce České Budějovice

Festivaly
Další akce ve městě České Budějovice

GASTROFEST

Na Výstavišti v Českých Budějovicích proběhne gastronomická událost Gastrofest. Připraveny jsou exhibice kuchařů, pekařská nebo cukrářská soutěž, prezentována budou také vína a své umění ukážou také barmani.

Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, regionální pobočka Šumava ve spolupráci s Gastrofest České Budějovice pořádají Gastrofest, který nabízí na sedm desítek stánků, u nichž mohou návštěvníci ochutnat různé pokrmy. Kuchaři budou podávat také speciality mexické, mongolské, maďarské nebo tichomořské kuchyně. Jako součást Dýňového festivalu bude opět v programu také carving, což je umělecké vykrajování do dýní. Další tradiční přehlídkou jsou pak speciality z rybího masa.

Co to vlastně je Gastrofest
velké setkání gastronomů a gurmánů nejen České republiky prezentace tuzemské i zahraniční gastronomie prezentace a zviditelnění gastronomie jako odvětví kultury zásobárna dobrých nápadů a inspirace seznámení gastronomické veřejnosti s novými výrobky, technologiemi a novými trendy ve výrobě či odbytu důkaz toho že česká gastronomie má velkou snahu se učit a rozvíjet

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce