Gigathlon Czech Republic

Akce Mělník

Gigathlon Czech Republic
Sportovní akce
Další akce ve městě Mělník

Gigathlon Czech Republic

6. ročník GIGATHLONU se vrací na Mělník.Sportovní akce Gigathlon Czech Republic je víkend plný sportu pro hobíky i profíky. Závodí se v 5 disciplínách - běh, plavání, inline brusle, horské a silniční kolo a 4 různých kategoriích (Single Man/Woman, Couple, Team of 5, Team Hobby 3-5). Vybírat můžete z klasického 2-denního závodu Weekend Gigathlon nebo 1-denní hobby verze Light Saturday Gigathlon. Unikátní kombinace 5ti disciplín, 4 kategorií a 2 závodů nabízí tak širokou škálu možností, kde si každý najde to pravé, na co se cítí.

V roce 2021 se Gigathlon vrací zpátky na Mělnicko. Hlavní zázemí závodu včetně startu i cíle bude umístěno opět přímo v centru Mělníka na nám. Míru. Zde nebude chybět ani páteční tradiční slavnostní zahájení a welcome drink, partnerské městečko zahrnující mj. masáže pro účastníky, servis kol, nebo Gigathlon merchandising stánek. Těšit se můžete také na bohaté občerstvení včetně ochutnávky místních vín z Vinařství Kraus. Závodníkům je nabídnuto zdarma přenocování ve stanovém městečku v Campu Mělník, cca. 10 min chůze od hlavního náměstí.

Závodní trasy zavedou gigathlety do těch nejkrásnějších míst tohoto regionu. Gigathleti tak prozkoumají Kokořínské lesy, prostředí kolem soutoku Labe a Vltavy, ponoří se do křišťálově čisté vody lomu Baraba a na trase nebude samozřejmě chybět ani historické centrum Mělníka.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce