GOLFISTA ROKU

Akce Praha

GOLFISTA ROKU
Jiné akce
Další akce ve městě Praha

GOLFISTA ROKU

Přijďte zatleskat nejlepším českým golfistům a užít si společně s přáteli slavnostní vyhlášení ankety GOLFISTA ROKU 2019 pod záštitou PGA of Czech Republic.

Smyslem soutěže Golfista roku je zvýšit povědomí o golfu a prezentovat ho jako fenomén a sport dostupný pro všechny. Unikátní je tím, že nejlepší hráče volí odborná i laická veřejnost. Základem nominací jsou oficiální žebříčky amatérské i profesionální asociace, především turnajů české PGA včetně žebříčku Golf Digest C&S Order of Merit zahrnujícího kompletní výsledky českých hráčů na domácích a zahraničních turnajích. Do ankety přispívají amatérští i profesionální hráči, golfové kluby, trenéři a do konečných výsledků promlouvají i hlasy golfových fanoušků a široké veřejnosti.

Mediálním partnerem projektu je Česká televize, program ČT SPORT, která z galavečera odvysílá záznam a výstupy se objeví i ve zpravodajství. Galavečerem bude provázet Marek Eben se svým jemným a inteligentním humorem.

Těšíme se s Vámi na setkání při této prestižní akci českého golfu. Svá místa si, prosím rezervujte na Https://www.golfpress.cz/golfistaroku

S úctou Jan Hrubeš
CEO & Direct Manager
t: +420 736 515 316 | e: jan.hrubes@golfistaroku.cz
www.golfistaroku.cz I www.golfmasters.cz

Začátek akce: 16. 1. 2020 19:00:00
Konec akce: 16. 1. 2020 23:55:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Elementálové, duchové přírody
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Elementálové, duchové přírody
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek