Hailey Tuck Band feat. Eric Harland

Akce Praha

Hailey Tuck Band feat. Eric Harland
Koncerty
Web organizátora:
www.jazzdock.cz
Další akce ve městě Praha

Hailey Tuck Band feat. Eric Harland

První dáma pařížské jazzové scény Hailey Tuck vystoupí exkluzivně v Jazz Docku s velkou hvězdou světové scény – bubeníkem Eric Harlandem a také skvělými britskými hráči – basistou Joe Sandersem a klavíristou Rickem Simpsonem. Tito hudebníci jsou známí především ze spolupráce s Herbiem Hancockem, Waynem Shorterem nebo Chrisem Potterem.
Kariéra americké zpěvačky Hailey Tuck, jejíž unikátní hlas připomíná svým zbarvením Ellu Fitzgerald, Reginu Spektor nebo Billie Holiday, je jako příběh z pohádky. Po maturitě se odstěhovala do Paříže, kde se téměř okamžitě stala hvězdou jazzové scény. V jejím repertoáru najdeme jak jazzové klasiky tak písně Boba Dylana, Maroon 5 nebo The Zombies.

**********************************

With a uniquely captivating voice that sits somewhere between Billie Holiday, Regina Spektor and Ella Fitzgerald, native Austinite Hailey Tuck is a jazz singer from the most unlikely of backgrounds. Recently signed worldwide to Sony Music, she brings together the line up from her latest EP featuring Joe Sanders (bass), Eric Harland (drums) and Rick Simpson (piano) for a special show at Jazz Dock.

Místo konání akce: Jazz Dock, Janáčkovo nábřeží 2, Praha
Vstupenky: https://www.jazzdock.cz/cs/koncert/jazz-ctyr-kontinentu-hailey-tuck-band-feat-eric-harland-usa-gb-hailey-tuck-eric-harland-joe-sanders-rick-simpson
Datum začátku akce: 14. Února 2018 21:00
Datum ukončení akce: 15. Února 2018 00:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0774N 14.4085E

Případné změny si prověřte na webu akce Hailey Tuck Band feat. Eric Harland

Jméno organizátora: Jazz Dock
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Leoš Mareš
Kongresové centrum Praha, Praha
Poletíme? (album release)
Lucerna - Velký sál, Praha