HALINA PAWLOWSKÁ - MANUÁL ZRALÉ ŽENY

Akce Litovel

HALINA PAWLOWSKÁ - MANUÁL ZRALÉ ŽENY
Jiné akce
Další akce ve městě Litovel

HALINA PAWLOWSKÁ - MANUÁL ZRALÉ ŽENY

Zábavný pořad.

“Není nic špatného na tom být zralá žena, i když slovo “zralá“ mi připomíná sýr, u kterého je nejvyšší čas ho zkonzumovat…”

Chcete být obletovaná, krásná, věčně mladá? Poslechněte si milostné příběhy, které vás inspirují, zasmějte se erotickým zkušenostem ostatních, samy se zeptejte na všechno, co vás zajímá a nechte si poradit! A hlavně se přijďte zasmát! Manuál zralé ženy je určen ženám od dvanácti do sta let, je ale i pro muže, protože právě díky manuálu budou lépe rozumět svým partnerkám a možná i sami sobě.

Halina je nejznámější a nejčtenější současnou českou spisovatelkou. Napsala 29 knih (přeloženy byly do 6.jazyků), obdržela celou řadu českých i slovenských vydavatelských cen. V současnosti vyhledává zajímavé autory pro největší české vydavatelství Albatros media. Založila deník Metropolitan a 3 úspěšné společenské časopisy Story, Šťastný Jim a Glanc, se kterým stále spolupracuje. Je autorkou asi 40 televizních komedií, tří seriálů (roční seriál pro ČT Malé dějiny jedné rodiny, v německé koprodukci pro RTL Bubo a Bobo, pro televizi Prima - sitcom O mé rodině a jiných mrtvolách) a 4 celovečerní filmy. Za scénář k filmu Díky za každé nové ráno obdržela českého lva a její scénář zvítězil v celosvětové soutěži o nejlepší postsocialistický scénář vyhlášené nadací Sundance Roberta Redforda. Scénář k filmu Vrať se do hrobu vyhrál v soutěži o nejlepší československý scénář v roce 1990. Vymyslela a zrealizovala několik nových televizních formátů, které se všechny uplatnily na televizních obrazovkách a patřily k nejpopulárnějším televizním pořadům. Je autorkou společenského magazínu V žitě, pořadu o reklamách Dokonalé štěstí, cestopisu Zanzibar a talk show Banánové rybičky. V současnosti vystupuje v divadelní talk show Strašná nádhera a hraje v seriálu TV Nova Doktoři z Počátek. Dva roky jako vedoucí pedagog vyučuje scénáristiku a dramaturgii na VOŠ Michael v Praze.

Zábavný pořad s Halinou Pawlowskou můžete vidět ve středu 6. dubna od 19 hodin ve Velkém sále Záložny. Vstupné v předprodeji 350 Kč.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek
Od Nordkappu k Sahaře – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Elementálové, duchové přírody
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha