Halina Pawlowská a Manuál zralé ženy!

Akce Rosice

Halina Pawlowská a Manuál zralé ženy!
Jiné akce
Další akce ve městě Rosice

Halina Pawlowská a Manuál zralé ženy!

Přátelé, o Halinu nepříjdete!!!

Po všech těch peripetiích se zdravím, potom s nařízením vlády, už pro Vás máme finální termín talk show Haliny Pawlowské a to čtvrtek 10. 12. od 19.00. Veškeré zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nový termín!

Komu náhradní termín nevyhovuje, může vstupenky vrátit v místě zakoupení do 30. 6.

Vstupenky na nový termín budou v prodeji opět v Infocentru Rosice!!! Těšíme se na Vás všechny snad už v lepších časech... Děkujeme za pochopení a sdílení této informace.

Produkce Haliny Pawlowské
Halina Pawlowská - je spisovatelka a scénáristka, ale i výborná vypravěčka. Její zájezdové pořady jsou nabité humorem a nebrání se ani diskuzím s přítomným publikem. Její pořady mají výborný divácký ohlas . Chcete být obletovaná, krásná, věčně mladá? Poslechněte si milostné příběhy, které vás inspirují, zasmějte se erotickým zkušenostem ostatních, samy se zeptejte na všechno, co vás zajímá a nechte si poradit! A hlavně se přijďte zasmát! Manuál zralé ženy je určen ženám od dvanácti do sta let, je ale i pro muže, protože právě díky manuálu budou lépe rozumět svým partnerkám a možná i sami sobě. Není nic špatného na tom být zralá žena, i když slovo "zralá" mi připomíná sýr, u kterého je nejvyšší čas ho zkonzumovat… Zralost je báječná! Buď z toho důvodu, že si můžete gratulovat, že jste se dožili už pěkného počtu let, anebo proto, že jste sice ještě velice mladí, ale jste jedinci s moudrým pohledem na svět. 10. 12. 2020 v KD Cristal od 19:00 hodin.

Cena vstupenky 350 Kč.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Od Nordkappu k Sahaře – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín