Hana Zagorová, Petr Rezek a Boom! Band Jiřího Dvořáka

Akce Havířov

Hana Zagorová, Petr Rezek a Boom! Band Jiřího Dvořáka
Koncerty
Další akce ve městě Havířov

Hana Zagorová, Petr Rezek a Boom! Band Jiřího Dvořáka

Jedna z největších hvězd české populární hudby, držitelka Diamantové desky Supraphonu a devítinásobná Zlatá slavice Hana Zagorová navštíví Havířov. Vystoupí zde se svým dlouholetým kolegou Petrem Rezkem, s nímž natočila řadu duetů jako např. Duhová víla, Ta pusa je tvá, Dotazník či Vánoční tajemství. Na koncertu je bude doprovázet skupina Boom! Band Jiřího Dvořáka.

Vystoupí zde se svým dlouholetým kolegou Petrem Rezkem, s nímž natočila řadu duetů jako např. Duhová víla, Ta pusa je tvá, Dotazník či Vánoční tajemství. Na koncertu je bude doprovázet skupina Boom! Band Jiřího Dvořáka.

Zpěvačka, textařka, herečka a moderátorka Hana Zagorová se stala během své pěvecké kariéry druhou nejúspěšnější držitelkou ocenění Zlatý slavík v kategorii zpěvačka v historii (po Lucii Bílé), když získala devět Slavíků v řadě v letech 1977 až 1985. Nazpívala již přes 800 písní (na svém webu uvádí kompletní seznam čítající 883 skladeb – vizhttp://zagorovahana.cz/) a získala řadu prestižních cen za hudbu a zpěv, nyní vystupuje na svých koncertech, v televizi a na dalších akcích, např. na plesech nebo městských slavnostech. V roce 2015 byla uvedena v rámci hudebních cen Anděl uvedena do síně slávy.
Ačkoli se dá říct, že mezi nejoblíbenější písně od ní se všeobecně řadí především písně staršího data (např. písně Studánko stříbrná, Maluj zase obrázky, Málokdo ví, Duhová víla, Ta pusa je tvá, Hej, mistře basů, Rybičko zlatá, přeju si, Za každou chvíli s tebou platím, Je naprosto nezbytné ad.), Hanka pokračuje i nadále v produkci nových nahrávek. Na podzim 2018 vydala aktuální CD Já nemám strach, na němž spolupracovala s autory, jako např. Radůza, Marek Ztracený či Martin Chodúr. Na desce se nachází i jedna coververze francouzské písně, kterou si zpěvačka otextovala sama. V pořadí již třetí deska, která vyšla pod značkou Supraphonu, si drží vysokou kvalitu a hned po vydání se album vyhouplo na první příčku v žebříčku prodejů. Hana Zagorová se také několikrát objevila ve filmu a účinkuje v muzikálech Jack Rozparovač a Mona Lisa. Divadlo Kalich v Praze se stalo domovskou scénou zpěvačky. Nenechte si ujít koncert stálice naší populární hudby v Havířově v Kulturním domě Leoše Janáčka!

NÁHRADNÍ TERMÍN KONCERTU za 30. 3. 2020, zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

19:00

490 Kč, 590 Kč, 690 Kč, 790 Kč

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
QUEENSHOW 50
Kulturní Dům Leoše Janáčka, Havířov
MONKEY BUSINESS
Stolárna club, Havířov