Hanácké Woodstock a Bystřické pivní salón 2018

Akce Velká Bystřice

Hanácké Woodstock a Bystřické pivní salón 2018
Festivaly, Víno Pivo
Další akce ve městě Velká Bystřice

Hanácké Woodstock a Bystřické pivní salón

Velkobystřická kulturní společnost, o.s. a Radio Haná Skyrock Vás zvou na 8. ročník rockového festivalu Hanácké Woodstock do Zámeckého parku a amfiteátru ve Velké Bystřici.

V rámci programu se návštěvníkům představí skupiny Wohnout, 5th Avenue Blues (PL) Dark Gambale, Synkopy 61, Kamil Střihavka & Leaders Distant Bells (Pink Floyd), Pumpa, Everlasting Dark.
Na Zámeckém náměstí (v zóně bez vstupenky) můžete navštívit Bystřické pivní salón, v nabídce bude více jak 24 druhů piv, jídla a pochutiny po celé odpoledne až zhruba do půlnoci (v zóně bez vstupenky). Rockerům mladším 13 let vstup povolen pouze v doprovodu rodičů a zdarma. Za 7 zakoupených vstupenek získáte 1 zdarma. V 1.15hod. a ve 2 hod. odjezd svozových autobusů směr Olomouc a Hlubočky z parkoviště u zámku. V zóně se vstupenkou (v oploceném areálu) stojany na zamčení kol – bez hlídání.
Vstupenky jsou v předprodeji v Kulturním a informačním centru ve Velké Bystřici a v Informačním centru města Olomouce do 31. 7. za 300,- Kč, od 1. do 4. 8. (tedy i na místě) za 400,- Kč. Akce 7 + 1 vstupenka GRATIS.

13:00 - 23:50

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Festival KINDERLAND 2024
Výstaviště, České Budějovice
Top festival 2024
Dolní oblast Vítkovice, Ostrava
Velikonoční otevřené sklepy 2024, Čejkovice
Čejkovice (okres Hodonín), Čejkovice