HANS ZIMMER LIVE – EUROPE TOUR 2023

Akce Praha

HANS ZIMMER LIVE – EUROPE TOUR 2023
Koncerty
Další akce ve městě Praha

HANS ZIMMER LIVE – EUROPE TOUR 2023

Začátkem léta roku 2023 se dvojnásobný vítěz cen americké Akademie vrátí do Evropy se svým turné plných filmových hitů. 2. června 2023 zavítá také do pražské O2 areny

Po triumfálním úspěchu ve vyprodaných halách po celé Evropě, oznamuje Hans Zimmer pokračování svého turné nabitého největšími filmovými hity. Od března 2023 se rockstar filmové hudby vrací se svojí vynikající kapelou a orchestrem s Hans Zimmer Live – Europe Tour 2023. Turné po největších evropských arénách obsáhne 24 zastávek v 15 zemích, mezi nimi například Portugalsko, Španělsko, Českou republiku, Německo a mnohé další. Dvanáct nově zaranžovaných koncertních svit obsahuje mimo jiné hudbu z filmů Gladiátor, Piráti z Karibiku, Batman, Interstellar, Lví král, Duna a dalších. V pražské O2 areně vystoupí 2. června 2023.

Vítěz cen Americké filmové akademie, Zlatého glóbu a Grammy Hans Zimmer pracoval se svým týmem na aranžích a impozantní produkci po dobu patnácti měsíců, aby pro fanoušky vytvořil absolutně unikátní zážitek. Hans Zimmer a Odessa Opera Orchestra & Friends včetně devatenáctičlenné kapely přivezou průlomovou zvukovou a světelnou show, to vše za doprovodu tří set různých hudebních nástrojů.

20:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Harlej
Lucerna - Velký sál, Praha
Leoš Mareš
Kongresové centrum Praha, Praha