HELENA 2022 - jubilejní tour

Akce Zlín

Koncerty
Další akce ve městě Zlín

HELENA 2022 - jubilejní tour

Mezinárodně nejúspěšnější česká zpěvačka Helena Vondráčková letos vyráží na česko-slovenské turné nazvané Helena 2022, na němž s fanoušky oslaví své půlkulatiny. Součástí koncertní šňůry budou i dvě velká vystoupení v Praze a jedno v Bratislavě.

Sotva Helena Vondráčková dokončila své loňské turné Vzhůru k výškám, chystá se na další. "S mojí kapelou Charlie Band se vydáme na dlouhou cestu po Česku i Slovensku. Čeká nás spousta zastávek a já už se moc těším, až si společně s mými příznivci zazpíváme nejen mé starší hity, ale i novinky z posledních desek, které jsem natočila. " řekla Helena Vondráčková.
Ta během jubilejního roku hned dvakrát vystoupí v pražské Lucerně. "Připravujeme koncert, který bude 18. června, tedy krátce před mými narozeninami a přesně šest měsíců poté, 18. prosince na Zlatou neděli, proběhne vánoční Lucerna," podotkla zpěvačka. U sousedů na Slovensku pak připravuje velkou narozeninovou show 11. listopadu na Zimním stadionu Ondřeje Nepely v Bratislavě. Turné „Helena 2022“ pořádá Agentura MM Praha, s.r.o., která tak činí jako exkluzivní zástupce zpěvačky již od roku 2004. O zvuk a osvětlení se opět postará společnost Sound & Lights MM Praha, s.r.o. Turné se bude lišit nejen tím, že je „jubilejní“, ale také technickým vybavením, kdy pro každý jednotlivý koncert je – mimo jiné – připravena LED stěna s projekcí. Jako své hosty si zpěvačka pozvala nejen kolegy zvučných jmen, kteří vystoupí na koncertech v Praze a v Bratislavě, ale také začínající nadějné zpěváky a zpěvačky, kterým chce dát příležitost a podpořit jejich cestu k úspěchu.

19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín