Hobby výstava 2021

Akce Velké Přílepy

Akce pro děti, Kultura, Výstavy
Další akce ve městě Velké Přílepy
Podrobnější informace: petr.morysek@seznam.cz

Akce pro celou rodinu se koná v centru obce na sále Restaurace U Korychů (+veterány na vnější ploše), především pro ty, co jsou stále hraví a tvořiví, či si chtějí zkusit něco nového a neplatit drahé kurzy.

Vystavovatelé budou tradičně prezentovat své rozmanité aktivity, především výtvarné, modelářské a sběratelské.  Akce slouží k propagaci a rozvoji zájmových činností u dětí a mládeže, ale doufáme, že ani dospělí se tu nebudou nudit a to i díky více jak deseti tvořivým a interaktivním dílničkám. Výrobky  je možno si odnést.

  Z  již přihlášených vystavovatelů  vybíráme: Velká sbírka historických kočárků, patchwork,  sbírka panenek,  modely letadel, lodí a bojové techniky, práce členů modelářko výtvarného kroužku, LEGO pohádková krajina... výtvarné a modelářské dílničky: sestavování plovoucích lodí, scrapbooking, výroba házedel, tkalcovský stav, drátování,…. interaktivní dílničky: historické město, tankové bojiště, lodě s magnety, bazén pro pouštění lodí nejen pro děti,......

 Veterány (včetně vojenských vozidel) na venkovní ploše jako obvykle nejen ke koukání...

 Spojení je možné MHD pomocí linek 316 a 350 do zastávky Velké Přílepy. Areál je v centru vedle  točky autobusů.  Občerstvit  jídlem a pitím se můžete přímo v restauraci „U Korychů“ ležící v areálu.

Přijďte se podívat a zkusit si i něco vytvořit.

Pro ty, jenž na naší akci ještě nebyli a chtějí si o akci udělat lepší představu, zde můžete shlédnout videoreportáž z jednoho z minulých ročníků:

http://kinovp.webnode.cz/news/videozpravodaj-2016-04b/

Pro více informací či při zájmu o účast se zajímavým tvořivým koníčkem, můžete kontaktovat pana Moryska tel.: 733 746 891 , petr.morysek@seznam.cz
Jméno organizátora: PETR MORYSEK
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce