Hollywood in Zlín: Noc světových vánočních melodií

Akce Zlín

Hollywood in Zlín: Noc světových vánočních melodií
Divadlo, Koncerty, Kultura
Web organizátora:
euroconcert.eu
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: +420 775 910 731 , reservation@redutajazzclub.cz ,

Koncert Hollywood in Zlín v Masters of Rock Café rozezní světově proslulé vánoční melodie v podání Bohemian Symphony Orchestra Prague. Koncert nabídne svátečně laděný hudební mix. Nebudou v něm chybět tradiční vánoční skladby jako Schubertova Ave Maria nebo Gruberova Silent Night, kterou každý zná jako Tichou noc. Na své si přijdou také milovníci vánočních filmů. Profesionální orchestr nabídne totiž i melodie ze snímku Sám doma nebo nestárnoucí romantické komedie Láska nebeská.

Chybět nebude ani Hallelujah, které se stalo osudovou skladbou pro legendárního Leonarda Cohena. V podání Bohemian Symphony Orchestra Prague zazní rovněž Happy Xmas / War Is Over od Johna Lenona nebo All I Want for Christmas Is You od Mariah Carey. Ryze českou třešinkou na dortu pak budou Tři oříšky pro Popelku, jež jsou dílem Karla Svobody. To vše a mnohé další si budou diváci moci vychutnat v podání orchestru čítajícího na čtyřicet hudebníků.

Bohemian Symphony Orchestra Prague si od svého založení připsal na konto již nespočet úspěchů jako například několik evropských turné s rockovými legendami kapel Deep Purple, Nazareth, Europe, Alice Cooper, Toto, Survivor, Foreigner, Journey, Bonnie Tyler, Uriah Heep a dalšími. Pochlubit se může také spoluprací na projektech se švédskou kapelou Sabaton, britskou kapelou Kosheen, 2Cellos, slavným španělským operním pěvcem José Carrerasem nebo vokální skupinou The Tenors. Seznam hvězdných jmen, která měla s pražským orchestrem co dočinění, je skutečně obsáhlý. Za zmínku stojí například také houslistka Vanessa Mae, zpěvačka Sarah Brightman či trojnásobný držitel Grammy Michael Bublé. Orchestr má za sebou rovněž řadu klasických koncertů po celé Evropě, vycestoval ale také na turné po Japonsku a Číně.

Jméno organizátora: Euroconcert
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín