HOLLYWOOD VAMPIRES 2023

Akce Slavkov u Brna

HOLLYWOOD VAMPIRES 2023
Koncerty
Další akce ve městě Slavkov u Brna

HOLLYWOOD VAMPIRES

Hudební festival Slavkov Open se v roce 2023 vrací do Zámecké zahrady, a to rovnou jako dvoudenní akce s hlavními vystupujícími Deep Purple a Hollywod Vampires.

Již tradiční hudební festival Slavkov Open se v roce 2023 rozšiřuje na dvoudenní bitvu rockových císařů. 15. července se po deseti letech do zámeckého parku ve Slavkově u Brna vrátí britská rocková legenda Deep Purplea o den později, Slavkov přivítá nejsympatičtějšího "piráta z Karibiku" na světě Johnyho Deppa, jako člena americké superskupiny Hollywood Vampires. Dále v ní hrají a zpívají takové hvězdy, jako kytarista skupiny Aerosmith Joe Perry nebo další americká rocková legenda – zpěvák Alice Cooper.

Hollywood Vampiers: Americká superskupina, kterou založili před deseti lety Johny Deep, Joe Pery a Alice Cooper. Kapela byla založená s cílem uctívat hudbu rockových hvězd, kteří zemřeli v 70. letech. Za svoji éru natočili dvě alba. V roce 2015 první, s názvem Hollywood Vampires, na kterém se představil i Paul McCartney a v roce 2019 poté vydali studiovku Rise. Na koncertech vedle tří zmíněných hvězd hrají kytarista Tommy Henriksen, bubeník Glen Sobel, basák Chris Wise, či klávesák Buck Johnson. Název kapely i prvního alba je inspirován pijáckým spolkem největších rockových hvězd včele s Alice Cooperem. Kdo se chtěl stát součástí, musel na jednom z večírků, které probíhaly v Londýně nebo Los Angeles, „přepít“ všechny stávající členy. Řada z nich se i proto nedožila let osmdesátých. Těm všem proto kapela na svých koncertech skládá poctu. Diváci se tak mohou těšit na hity takových umělců a kapel, jako jsou John Lennon, Led Zeppelin, The Who, The Doors a další. K nejlepším předělávkám kapely patří například Hendrixova Manic Depession, či Wholle Lotta Love od Led Zeppelin. I když by se na první pohled mohlo zdát, že skupina těží z herecké popularity Johnyho Deepa, čas dokázal, že spojení zpěváka a skladatele Alice Coopera s brilantním kytaristou slavných Aerosmith Joe Perym a samozřejmě charismatickým Johnym Deepem bylo nadmíru šťastné. Pod hvězdami Slavkovského zámeckého parku nás tak čeká večer plný nejlepší světové rockové hudby.

ZVÝHODNĚNÉ DVOUDENNÍ FESTIVALOVÉ VSTUPNÉ 3490,- Kč
CENY JEDNODENNÍ VSTUPENKY 1890,- Kč

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce