Horkýže Slíže 2020

Akce Příbram

Horkýže Slíže 2020
Koncerty
Další akce ve městě Příbram

Horkýže Slíže - Keď budeš na compe tour 2020

Na Estrádním sále Divadla A. Dvořáka Příbram, KD Příbram.
Horkýže Slíže oslovují počítačovou generaci „Keď budeš na compe“

Předkapela - Jako host vystoupí kapela Wicked Dolls!

Píše se rok 1992, v počítačové architektuře nastupuje Intel Pentium, černobílé monitory střídají barevné, pokračuje disketová éra a kapela Horkýže Slíže ve zkušebně na nitranském koupališti zakládá svou historii. Píše se rok 2020 a Slíže mají 27 aktivních let na hudební scéně. „vyzýváme všechny počítačové experty, přijďte si užít 27. level live game s kapelou Horkýže Slíže“, říká zpěvák kapely Horkýže Slíže Peter „Kuko“ Hrivňák.

V roce 2020 Slíže vydávají další singl s videoklipem „Keď budeš na compe“ a vyráží na jarní turné, tentokrát po kulturních domech napříč celou Českou republikou s vlastní technikou a světly, speciálně připravenými pro toto turné. Namísto tří životů ve virtuální realitě, máme sice jen jeden, ale opravdový, spontánní a plný emocí, tak si ho pojďme užít.

„Co do playlistu se bude jednat o průřez kompletní historií kapely. Těšit se můžete na svižný, barevný a zábavný set s mnohými překvapeními. Tak jak to u Slížů chodí.“, dodává Dr. Štefánik.“

Jako hosté vystoupí regionální kapely. Celé turné vyvrcholí na jaře 2021 obřími halovými koncerty po velkých československých městech. Sledujte další info.

Předprodej vstupenek byl zahájen v prosinci a informace lze nalézt na stránkách jednotlivých promotérů nebo na www.horkyzeslize.sk

Pořádá Divadlo A. Dvořáka Příbram

Začátek akce: 3. 4. 2020 20:00:00
Konec akce: 3. 4. 2020 23:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce