Hrdinové Plzně

Akce Plzeň

Hrdinové Plzně
Jiné akce
Další akce ve městě Plzeň

Hrdinové Plzně

DEPO2015 obsadí v sobotu 7. září Hrdinové Plzně!
Záchranáři, hasiči a policisté předvedou statické i dynamické ukázky techniky, kterou dennodenně používají. Již tradiční akce bude atraktivní podívanou se spoustou zážitků, ve které si na své přijdou jak dospělí, tak děti.

Na návštěvníky čekají ukázky zásahů všech složek integrovaného záchranného systému při podezření na výskyt vysoce infekční látky, při dopravní nehodě nebo zákroku pořádkové jednotky proti agresivní skupině osob.

V případě příznivého počasí bude jistě lákavou podívanou ukázka záchrany uvízlé osoby pomocí vrtulníku se slaněním záchranáře nebo čluny dobrovolných hasičů na řece Radbuze.

Společně se zástupci plzeňské elektrotechnické fakulty ZČU navíc plzeňští hasiči představí nedávno vyvinutý chytrý hasičský oblek včetně chytrých rukavic. Připravená je rovněž prezentace práce policejních psovodů nebo využívání koní při policejních zásazích. Součástí celodenní akce budou atrakce pro děti, stezka úkolů a her, výstavy historických vozů a techniky hasičů, zdravotníků i policie.

Programem provedou moderátoři ranní show Hitrádia FM Plus Jirka Pelnář a Katka Skutková.

Vstupné je zdarma, více informací najdete na www.plzen.eu.

Sobota 7. září 2019 v 11:00 až 18:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce