iMUZA: Koncert k Vánocům

Akce Turnov

iMUZA: Koncert k Vánocům
Koncerty
Další akce ve městě Turnov

iMUZA: Koncert k Vánocům

Umělecká iniciativa iMUZA vás srdečně zve na tradiční Koncert k Vánocům, který se uskuteční dne 12. prosince od 19 hodin ve velkém sále Kulturního centra Střelnice v Turnově. Tento koncert bude jako již tradičně jedinečným propojením amatérských a profesionálních umělců, dospělých a dětí.

Na koncertě se představí smyčcový orchestr TOS ve spolupráci s profesionálními umělci z Liberce a Prahy; dětský pěvecký sbor Turnováček a Carmina společně s dospělým smíšeným pěveckým sborem Musica Fortuna.

I v letošním roce se můžete těšit na speciálního hosta koncertu. Tentokrát jím bude populární zpěvák Meky Žbirka, který se k nám připojí v samotném závěru koncertu. Dirigovat bude Martin Hybler, večerem vás provede Jana Kubánková.
Vyslechnete krásná vánoční díla, koledy, populární melodie z filmů a písňovou ochutnávku z projektu Symphonic Album Mekyho Žbirky v aranžích Martina Hyblera. Změna programu vyhrazena. Součástí akce je jako každým rokem výtvarná dílna s akademickým malířem. Zapojit se mohou děti i dospělí. Dílna se bude konat v Zrcadlovém sále Kulturního centra Střelnice od 18:15 hodin a bude otevřena i během první poloviny koncertu. Realizaci koncertu podpořilo město Turnov.

na místě 390,-
v předprodeji 350,-

19.00 hod.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Koncert filmové hudby
Eurocentrum, Jablonec nad Nisou
Volupsije: 55 let
Eurocentrum, Jablonec nad Nisou