In vino Hostivice 2018

Akce Hostivice

Festivaly, Víno Pivo
Další akce ve městě Hostivice

In vino Hostivice

In vino Hostivice – 5. ročník mezinárodního festivalu vína
V pátek 10. srpna ve 14 hodin vypuknou v  Hostivici na Husově náměstí skvělé dva dny plné ochutnávek vín, delikates, hudby a třeba i tance.
Návštěvníci budou moci během těchto dvou dnů degustovat vzorky z více jak 15 zemí světa a mimo to samozřejmě ochutnat rozličné delikatesy, které k tomuto nápoji neodmyslitelně patří.
V roce 2018 slaví Hostivice významný svátek, a sice 40 let od povýšení Hostivice na město. Oslavy se promítnou i do programu celého festivalu, a to i v podobě hvězd, které vystoupí na tomto ročníku. Bude to David Koller a mnoho dalších.
Vstup do areálu festivalu na Husově náměstí je zdarma.
Mezinárodní vinařskou scénu zastupují tradiční vinařské oblasti včetně Čech a Moravy, ale mnohdy i ty exotické – Chile, Jihoafrická republika  a mnoho dalších zajímavých států.
Platidlem festivalu budou jako vždy žetony, které si návštěvníci zakoupí u speciálně označeného stánku pořadatele. Žetony budou sloužit k uhrazení degustačních vzorků, ale rovněž lahví. Ceny vzorků si určují vinaři a distributoři. Koštovací sklenky budou k dispozici k zapůjčení, rovněž bude možnost zakoupit si památeční sklenice se znakem festivalu.
Těšíme se na vaši návštěvu festivalu In vino Hostivice 2018!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
VÍTÁNÍ JARA 2024
Club Kino, Černošice
Jinecké slavnosti
areál Huti Barbora, Jince