Indian Riders Fest 2020

Akce České Budějovice

Festivaly
Další akce ve městě České Budějovice

Indian Riders Fest 2020

Největší evropské setkání příznivců motocyklů Indian. Jsou vítáni nejen majitelé Indian motorcycle, ale i ostatních značek. Akce není jen pro motorkáře, bohatý program je připraven pro všechny. Letos se k nám sjedou účastníci z více jak 25 evropských zemí a ostatních koutů světa. Výstaviště ČB bude oba dva dny přehlídkou báječných strojů, přátelských setkání jedinečných lidí, pohodové zábavy a atmosféry, výborného jídla a pití.

Nenechte si ujít koncert ikonické skupiny Queenie - world Queen tribute band s jejich velkolepou show v pátek večer a taky legendární americkou skupinu z Atlanty - The Last Chance Riders v sobotu večer, která je na svém prvním evropském turné.
Zástupce Indian Motorcycle pro ČR, firma Meteor Motor Tech CR, bude mít pro tebe připravenu kompletní modelovou řadu 2020 na demo jízdy. Vystupující: Queenie (CZ) – https://www.queenie.cz The Last Chance Riders (US) – https://www.thelastchanceriders.com Free Ride (CZ) – https://bandzone.cz/freeride Seven’s unplugged (CZ) – http://sevencz.com The Cell (CZ) – http://www.thecell.cz Vintage Wine (CZ) – https://bandzone.cz/vintagewine Slapdash rockabilly (CZ) – http://www.slapdash.cz

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Festival KINDERLAND 2024
Výstaviště, České Budějovice
FESTIVAL PIVA PRACHATICE 2024
Velké náměstí, Prachatice