Interbeauty Prague 2018

Akce Praha

Veletrhy
Další akce ve městě Praha

Interbeauty Prague

Mezinárodní veletrh INTERBEAUTY PRAGUE konající se na Výstavišti Holešovice je bezesporu nejvýznamnějším odborným kosmetickým veletrhem v České republice. Již tradičně je zaměřen na současné trendy v kosmetických oborech, zejména na anti-aging, dermatokosmetiku a modelaci postavy, wellness, relaxaci a zdravý životní styl. Stěžejními vystavovatelskými kategoriemi jsou kosmetika, manikúra a pedikúra, péče o vlasy, vybavení salonů, SPA centra a přístroje pro pleť a tělo. Veletrh se koná dvakrát ročně a to na jaře a na podzim.

Podzimní veletrh INTERBEAUTY PRAGUE se bude konat 9. – 10. 11. 2018.

Jsme jediným veletrhem v Evropě, který svým věrným i všem novým návštěvníkům během veletrhu nabízí zdarma péči o zdraví z rukou největších lékařských kapacit v zemi v oboru prevence melanomu – tedy Stan proti melanomu vyšetřování mateřských znamének dermatoskopem.

Pro návštěvníky jsou připraveny oblíbené Make-up pointy s líčením zdarma, kvalitní Prevence zdraví, ale také setkávání s osobnostmi veletrhu.

Jednotlivé obory jsou samozřejmě podpořeny i soutěžemi profesionálů. Na jarním veletrhu jsme pořádali mezinárodní soutěž v malování na tělo BodyArt Czech, semifinále profesionální make-upové soutěže MAKECUP make-up awards, dále Mistrovství ČR v make-upu, soutěž nehtového designu Czech NAIL CUP a mezinárodní mistrovství v kreativním prodlužování řas LASH DESIGN.

Na podzimním veletrhu se můžete již těšit na soutěž nehtového designu Czech NAIL CUP, finále profesionální make-upové soutěže MAKECUP make-up awards a TOP IMAGE LOOK ve složení vizážista, kadeřník a nehtový designer. 

Čekají Vás profesionální akce s vysoce kvalitní reklamní kampaní a velmi vysokou návštěvností.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.