IRSKÁ TANEČNÍ SHOW „RYTMUS V SRDCI“

Akce Kutná Hora

IRSKÁ TANEČNÍ SHOW „RYTMUS V SRDCI“
Jiné akce
Další akce ve městě Kutná Hora

IRSKÁ TANEČNÍ SHOW „RYTMUS V SRDCI“

Po několikaleté přestávce opět přichází na česká jeviště úspěšný slovenský taneční soubor MERLiN s novým programem RYTMUS V SRDCI. Přináší to nejlepší ze současného moderního irského tance v romantickém renesančním příběhu o boji dobra a zla. Dynamická taneční show nadchne milovníky tance poutavým příběhem, taneční virtuozitou, strhujícím rytmem a působivou výpravou. Příběh, ve kterém něžná láska čelí nástrahám zla, se odehrává v kulise podmanivě krásné irské hudby, vytvořené speciálně pro tuto show.

Strhující taneční virtuozita sólistů a sehraného souboru, rafinovaná práce nohou a rytmus irského stepu, to všechno je plné pozitivní energie, emocí a radosti ze života.
V celém programu je všudypřítomná láska a radost, kterou tanečníci štědře rozdávají divákům. Bohaté kostýmové vybavení a promyšlený světelný design podtrhují atmosféru programu a poskytují divákům dokonalý umělecký zážitek z představení. Taneční soubor MERLiN má na kontě několik úspěšných tanečních projektů (Mystery Of The Dance, Celtic Energy, Fantasy Of Dance a Love In Flames) které měli v Evropě více než 1000 představení.

Vstupné: 290Kč

19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Hypnotizér
Tylovo Divadlo, Rakovník
2024 Svitavy World Cup F2BMenu
Modelářský stadion Cihelna, Svitavy
Elementálové, duchové přírody
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Burza minerálů
Radniční park, Most
Chomutovské slavnosti
Městský park, Chomutov