Isole ~ Cirk La Putyka

Akce Písek

Isole ~ Cirk La Putyka
Jiné akce
Další akce ve městě Písek

Isole ~ Cirk La Putyka

Hluk a zvuk. Ruch a melodie. Rytmus a hlas. Sólo a doprovod. Setkávají se a ztrácejí. Samy, a přece spolu. Tak jako hudebníci, tanečníci a akrobaté v představení Isole. I v hudbě nacházejí cirkusové přístupy, melodie a rytmy vznikají pod jejich rukama i nohama nejen díky virtuozitě s hudebními nástroji, ale i pohybem, akcí a reakcí, spoluprací, choreografií. Co může na jevišti znamenat a vyjadřovat hudba, nedílná součást poetiky Cirku La Putyka? A jak také může vznikat?

Vítejte v cirkuse, kde má hlavní slovo magická síla hudby. Nechte ji prostoupit do svého podvědomí a poškádlit vaše očekávání, radosti, smutky i obavy. Otevřete oči, uši i svá srdce a staňte se součástí cirkusu představivosti.

Živá hudba je tradiční součástí inscenací Cirku La Putyka a nosným tématem Isole. Nový cirkus je o virtuozitě, ekvilibristice, ale není důležité, zda je to virtuozita v pohybu, nebo v hudbě. Isole je zvukový nový cirkus. V hlavní roli ti, kdo doprovázejí projekty souboru od samého počátku, ale obvykle stojí více v pozadí, tedy hudebníci.

Vstupné 490 Kč,

V souvislosti s opatřeními proti šíření koronaviru jsme představení přeložili na 6. listopadu 2021. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín