Jak dostat tělo a mysl do rovnováhy I

Akce Olomouc

Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Olomouc

Jak dostat tělo a mysl do rovnováhy I

Psychosomatika - jak dostat tělo a mysl do rovnováhy I. část

Zveme Vás na 2 besedy s fyzioterapeutem Mgr. Luďkem Vágnerem, který má dlouholeté zkušenosti s fyzioterapií a komplexní psychosomatickou diagnostikou i léčbou. Ve své praxi kombinuje znalosti z fyzioterapie, osteopatie a dalších technik, které vedou tělo i mysl do rovnováhy.
Rodiče na besedách získají odborné informace o těchto technikách a možnostech, jak ve svém životě navozovat rovnováhu, a tím přispívat ke zdraví svému i své rodiny. Získají také odborné informace o procesech v těle spojených se stresem a mezilidským kontaktem, především o tom, jak funguje neurovegetativní systém a jak tyto procesy ovlivňuje. Součástí druhé besedy bude také praktický nácvik technik zaměřených na rozpoznání vlastních hranic. Vědomí „šíře“ vlastních hranic je důležité pro vlastní psychickou pohodu, ale také pro nekonfliktní komunikaci s druhými, především členy rodiny a dětmi.  

1. termín 31. 10. 2019, 16:00 - 18:00 - teoretická část 

2. termín 14. 11. 2019, 16:00 - 18:00 - navazující teorie a praktická část Cena za 1 termín: 180,- Kč. 

Cena za oba termíny: 300,- Kč Místo si předem rezervujte na tel. 734 549 248 nebo na e-mailu info@snoezelenolomouc.cz. Rezervaci Vám před zasláním platby musíme nejdříve schválit. Rezervaci následně potvrdíte zaplacením vstupného v plné výši na účet 2100440723/2010. Do poznámky uveďte jméno účastníka, datum a název besedy. V případě zrušení rezervace před konáním akce bude navráceno vstupné se storno poplatkem 40,- Kč. V případě zájmu o placené hlídání dětí nás kontaktujte předem. Více informací a rezervace na tel. 734 549 248 nebo na e-mailu info@snoezelenolomouc.cz www.snoezelenolomouc.cz

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Elementálové, duchové přírody
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Od Nordkappu k Sahaře – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem