Jakub Děkan

Akce Ledeč nad Sázavou

Jakub Děkan
Koncerty
Další akce ve městě Ledeč nad Sázavou

Jakub Děkan & Romuald Klemm

Liberec se v posledních letech stal pomyslným hudebním Klondikem. Z místní scény v rychlém sledu uspělo hned několik nových interpretů a o slovo se hlásí další. Romuald Klemm je jedním z nich. Jako kytarista působí v koncertní sestavě Atmo Music, čas od času si zahraje i s dalšími kumpány z LBC. Při různých příležitostech doprovázel například Sebastiana, Lipa nebo Hanka. Hudbě se věnuje od malička, hrál v absolventském ZUŠ BigBandu, působil v kapele Panda Diplomacy a ve videoklipu Záchranný bod zaskakuje v Sebastianově doprovodné kapele.

Romuald Klemm tentokrát v Ledči nad Sázavou doprovodí Jakuba Děkana, ikonu tuzemské hudební scény.

Jakuba Děkana není třeba představovat. Jakub Děkan je jeden z nejtalentovanějších mladých českých zpěváků. Mladé posluchače si získal hlavně díky svojí spolupráci se skupinou Atmo Music. Hostoval i na dalších projektech například v písních Paulieho Garanda, UDG nebo Rybiček 48.

Se zpěvem začal Jakub v 15 letech. Už v roce 2008 založil rock popovou skupinu Rosemary, později působil v kapele Attic Vanity, se kterou objel svou první tour s názvem Live Life Tour. V roce 2012 byla založena kapela Just Try, se kterou se s úspěchem účastní talentové soutěže Československo má talent.

Vydavatelství, které zaštiťuje ATMO music, oslovilo samotného Jakuba, jako sólového interpreta. Warner music tak zastřešuje jeho první sólové debutové album, které bylo loni pokřtěno.

Vstupenky k dostání v restauraci U Řeky od 11.11.2019.

Vstupné: 340,- Kč

Nezapomeňte si pro ně přijít včas, kapacita sálu je omezená .

Začátek akce: 24. 1. 2020 20:00:00
Konec akce: 24. 1. 2020 22:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
KÁJA A BAMBULÁČEK - BAMBULKOVÁ SHOW
Kulturní dům, Nové Město na Moravě
Čarodějnice
Rybník Stráž, Pelhřimov
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Divadlo Pasáž, Třebíč
VLASTA REDL & KAPELA
Divadlo Lubomíra Lipského, Pelhřimov