Jarní blešák 2020

Akce Praha

Jarní blešák 2020
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Praha

Jarní blešák

V neděli 15. března bude jedinečná možnost provětrat po zimě svůj šatník a pořídit si do něj nové kousky aneb tradiční jarní blešák opět ve smíchovské továrně. Secondhandové oblečení a doplňky se tentokrát pokusíme doplnit i o další věci, nedílnou součástí budou stánky s jídlem, DJ, workshop v galerii a dá-li počasí tak i posezení venku na zahrádce s výhledem na projíždějící vlaky.

Informace pro prodejce:

Popis zboží a pár ilustračních fotografií posílejte na fleamarket@meetfactory.cz. Prodávat můžete oblečení, obuv, doplňky, ale hledáme také prodejce vinylů, nádobí, bytových doplňků, obrazů a plakátů apod. Rozhodnutí a další informace vám pošleme co nejdříve. Je vás většinou hodně, takže děkujeme za trpělivost.

Chcete u nás prodávat jídlo? Pošlete nám svou nabídku na fleamarket@meetfactory.cz


On Sunday, March 15th, there will be a unique opportunity to renew your wardrobe after winter and buy new stuff - traditional spring fleamarket in factory is back! We will offer you secondhand clothes and other stuff, the part of the event is DJ music, food and workshop in gallery. If the weather is nice, the fleamarket will expand outside as well.



Do you want to sell at fleamarket? Send the short description and few photos what you want to sell at fleamarket@meetfactory.cz.What you can sell: clothes, shoes, accessories, but we also looking for sellers of vinyls, small furniture, dishes, posters, picutres etc.

Začátek akce: 15. 3. 2020 12:00:00
Konec akce: 15. 3. 2020 17:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
AUTO - MOTO BURZA A BLEŠÍ TRHY SVITAVY
Plochodrážní stadion Hálkova7,na konci Svitav,směr Polička, Svitavy
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek