Jarní tatrhy a Den Země 2019

Akce Liberec

Jarní tatrhy a Den Země 2019
Akce pro děti, Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Liberec

Jarní tatrhy a Den Země

Jarní Tatrhy propuknou v Liberci na novém, větším a krásném místě hned vedle opuštěného  libereckého zámku. Tontokrát do toho nejdeme sami. Jarní tatrhy budou společná akce Liberecký kraj, města Liberec a samozřejmě našich maličkostí. Proti běžným tatrhům se můžete těšit na spoustu výjimečných překvapení, protože kromě všeho, co znáte a máte rádi (bistra, kavárny, cukrárny, designéři a tvůrci) se dočkáte také řemeslných dílen, nové sekce služeb, kde si můžete nechat opravit svoje rozbité věci a oblečení nebo se nechat potetovat.

A ještě jedna novinka: jarní tatrhy se konají u příležitosti oslav mezinárodního Dne Země #earthday. Rozhodli jsme se, že chceme být akce, po které nezůstává na světě tuna odpadků a že z ochrany planety uděláme pěkné téma. Ale jako vždycky: uděláme to trochu jinak a tuhle naší ekopropagandu si užijete i když jste do teď lili naftu do potoka. 

KDY:
Neděle 14. dubna 2019 od 10:00 do 17:00

KDE:
Zabrali jsme pro vás krásný park Clam-Gallasů a přilehlou zámeckou zahradu, kousek od Šaldova náměstí v Liberci. https://mapy.cz/s/3prPK
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce