JARNÍ ZEMĚDĚLEC 2022

Akce Lysá nad Labem

Veletrhy
Další akce ve městě Lysá nad Labem

JARNÍ ZEMĚDĚLEC

veletrh zemědělství, zahrádkářství a potravinářství POTRAVINÁŘSKÝ VÝROBEK STŘEDOČESKÉHO KRAJE

Oslava prvních jarních dnů proběhne u nás na lyském výstavišti. Již padesáté čtvrté pokračování této největší zahrádkářské, zahradnické a zemědělské události, představuje pádný důkaz o všeobecné oblibě této akce mezi všemi odborníky i širokou veřejností. Jako každoročně představí vystavovatelé široký sortiment jarních květin, osiv, stromků, keřů, postřiků a zahradnických pomůcek, doplněných o zemědělskou a zahradní techniku.

Výstava Zemědělec uspokojí svým zaměřením zástupce z řad odborné i laické veřejnosti. Téměř 200 tuzemských či zahraničních vystavovatelů nabídnou to nejlepší ze svého sortimentu. Za povšimnutí určitě stojí možnost zakoupení nové sadby brambor od předních tuzemských producentů této plodiny nebo si zakoupit vejce od jednoho z největších producentů v ČR. V rámci pětidenní výstavy se mohou návštěvníci těšit po celou dobu na odborné přednášky a bohatý doprovodný program.

Po prvním velmi úspěšném ročníku i letos pro Vás připravujeme FESTIVAL DECHOVKY 2022. V průběhu celých pěti dnů se Vám představí mnoho dechových orchestrů zvučných jmen.

V průběhu sobotního dopoledne proběhne slavnostní vyhlášení výsledků soutěže „Potravinářský výrobek Středočeského kraje“. Vítězní aktéři soutěže získají kýžený certifikát, který opravňuje výrobce oceněného potravinářského výrobku k užívání ochranné známky s logem soutěže. Toto ocenění si již získalo oblibu a uznání mezi výrobci i zákazníky. V hale „B“ u stánku Středočeského kraje budou moci návštěvníci tyto výrobky jak ochutnat, tak i zakoupit.

Návštěvníci se mohou těšit na zahradnické trhy, kde budou mít možnost nákupu jak rostlinný materiál, tak potřeby a pomůcky pro zahradu. V prodeji budou okrasné i ovocné dřeviny, růže, cibuloviny, osiva, sadba, balkonové rostliny, jahodníky či trvalky, skleníky, pařníky, zahradní nábytek, pergoly a velký výběr zahradní techniky od několika prodejců.

Výstavu obohatí již 21. ročník aranžerské soutěže POLABSKÝ MOTÝL 2022.
Jarní výstava Zemědělec a Jaro s koňmi pro Vás bude otevřena od středy do neděle vždy od 9. do 17. hodin.

NOVINKY VÝSTAVY JARNÍ ZEMĚDĚLEC
FARMA MLÁĎAT Nově se návštěvníci mohou těšit na zvířátka z farmy - přesněji řečeno na mláďátka zvířátek, která žijí běžně u nás na farmách a pro ty nejmenší bude v rámci této výstavy připravena naučná stezka, aby si od nás odnesly nějaké nové vědomosti. výstavy HISTORICKÝCH ZEMĚDĚLESKCÝH STROJŮ Součástí Farmy v hale A1 bude výstava historických zemědělských strojů.

NOMENKLATURA:
zemědělská mechanizace zemědělské potřeby a nářadí drobné zemědělské stavby skleníky a foliovníky pařeniště oplocení závlahy hnojiva, komposty, zemina ovocné a okrasné stromky semena a cibuloviny sadba brambor květiny a aranžerské potřeby léčivé a tonizující rostliny regály, nádoby a pomůcky pro uskladnění zemědělská a zahrádkářská literatura keramika, zahradní nábytek bio produkty zpracování zem. produktů ostatní doplňkový prodej

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.