Jesnění 2021

Akce Jeseník

Jesnění 2021
Festivaly
Další akce ve městě Jeseník

Jesnění 2021

Festival Jesnění je sousedsko-kulturní festival, jehož cílem je propojovat - návštěvníky mezi sebou, místní umělce se současnou uměleckou scénou, kulturu s veřejným prostorem, inspirovat, přinášet i vytvářet nové příběhy. Nehledá důvody, hledá způsoby. Tři dny, jedno město. Jeseník, 17. - 19. 9. 2021.

Festival Jesnění je jedinečnou sousedsko-kulturní akcí, jejímž cílem je posílit kulturního a komunitního ducha v Jeseníku a vytvořit prostor pro setkávání, diskuzi a vznik nových nápadů.
Zároveň si klade za úkol propojit místní umělce se současnou uměleckou scénou a inspirovat příběhy. Propojit městské kulturní prostory a oživit veřejný prostor města Jeseník a jeho nejbližší okolí. Má styl, nadšení a směr. Nehledá důvody, hledá způsoby. Tři dny. Jedno město. Všichni spolu. Pořádá spolek Sudetikus, z. s.

V rámci třídenního multižánrového festivalu se můžete těšit na již tradiční a oblíbené akce jako farmářské trhy a Restaurant Day, ale především umění - a to ve všech jeho formách: autorská čtení, divadelní představení, výstavy pod širým nebem, koncerty a mnoho dalšího.

09:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce