Jihočeský festival zdraví 2017

Akce Třeboň

Jihočeský festival zdraví 2017
Akce pro děti, Festivaly
Web organizátora:
www.itrebon.cz
Další akce ve městě Třeboň

Jihočeský festival zdraví

Letos proběhne již šestý ročník Jihočeského festivalu zdraví. Od roku 2012 se pravidelně koná jako největší akce projektu Zdravé město Třeboň. Každý rok je festival věnován jinému tématu a letos má velmi poetický podtitul, a sice „Srdeční záležitost“.

Hlavním tématem bude prevence kardiovaskulárních chorob. Srdeční kampaně představí společnosti Loono a Helis. Obě tyto společnosti budou mít na náměstí při festivalu svoje stany, kde se dozvíte řadu zajímavých informací, tak neváhejte a přijďte se informovat o svém zdraví.

Sportovní nadšenci budou moci vyzkoušet nordic running. Dětské centrum Mláďátka připravilo pro děti kreativní a dynamický dětský program. Malí odvážlivci se budou moci zapojit do řady soutěží. Děti se budou moci proměnit v oblíbené hrdiny či zvířátka prostřednictvím malování na obličej.

Soutěžit ale budou moci všichni. Každý jistě ve svém srdci najde „TO NĚCO“, co může nazvat, že je jeho srdeční záležitostí. Pro někoho to může být rodina, pro někoho oblíbený koníček, pro někoho třeba práce. Přijďte se podělit o svoje „srdcovky“ a zapojte se do soutěže, ve které můžete vyhrát pěkné ceny.

Každoročně při JFZ můžete přispět na dobrou věc, tentokrát pro chlapce o transplantaci srdce z Domanína.

Celý festival opět jako vždy doprovodí pestrý program zaměřený na hudbu, tanec nebo divadlo. Těšit se můžete například na vystoupení taneční skupiny Break the Rules a Trnky Brnky, hamerských Soptíků, mažoretek Panenek, judistů, taekwondistů, tanečníků z Prachatic a skupiny Kukačky z chráněné dílny Nazaret.

K dobré náladě jistě přispěje i hudební vystoupení bavorské kapely Sturmbergerfeiertag a závěr programu obstará kapela Moritz Schulz. K vidění toho však bude mnohem víc.

Neváhejte a přijďte 16. září na Masarykovo náměstí, budou Vás tu čekat srdeční záležitosti.

Místo konání akce: Třeboň, South Bohemian Region, Třeboň
Datum začátku akce: 16. Září 2017 10:00
Datum ukončení akce: 16. Září 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.0167N 14.7833E

Případné změny si prověřte na webu akce Jihočeský festival zdraví

Jméno organizátora: itrebon.cz
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce