Jindřichohradecký Lev 2019

Akce Jindřichův Hradec

Jindřichohradecký Lev 2019
Sportovní akce
Další akce ve městě Jindřichův Hradec

Jindřichohradecký Lev 2019

V květnu Tě čeká první ročník extrémního překážkového závodu, který se uskuteční v areálu 44. LMOPR v Jindřichově Hradci. Ti, kteří sledují naše stránky, vědí, že to bude zážitek, na který budeš ještě dlouho vzpomínat!

Budeš se plazit stejným bahnem a překonávat stejné překážky, které překonávají profesionální vojáci. Naženeme Tě do okopu pro tank. Budeš mít možnost využít vojenské šatny, sprchy a stanové městečko k přespání. Prostě získáš pocit, že jsi součástí vojenské jednotky!

Připravili jsme pro Tebe program, při němž se zabavíš nejen Ty, ale i Tví přátelé a Tvá rodina, zkrátka všichni, kteří Tě přijedou podpořit. Pro všechny závodníky a diváky máme připraveno centrum závodu, které se nachází v oplocené části areálu a které bude centrem dění veškerého doprovodného programu.

Po skončení dne můžeš jako závodník přespat ve vojenských stanech zdarma. Navíc máš možnost, využít této nabídky i pro své přátelé a rodinu. Doporučujeme každému! :)

Trasa závodu má 5+ km a 20+ překážek. Cena startovného za jednotlivce je 450 Kč, za 4 - členný tým pak 1 600 Kč (400 Kč/osoba), přičemž každý člen týmů závodí svým časem i v kategorii jednotlivců.

Začni jako lvíče. Doběhni jako Jindřichohradecký Lev!

Webová stránka: www.jhlev.cz
Registrace: www.jhlev.cz/pro-zavodniky/registrace/

10:00 – 23:59

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce