JOY RUN 2019 - Opava

Akce Opava

JOY RUN 2019 - Opava
Sportovní akce
Další akce ve městě Opava

JOY RUN 2019 - Opava

Zúčastni se již 5. ročníku závodu ★JOY RUN★
Asistovaný běžecký závod s handicapovanými dětmi a mladými lidmi se uskuteční v neděli 19. května 2019 v Městských sadech v Opavě!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
► ZÁKLADNÍ INFORMACE ◄

KDY: 19. května 2019 (neděle)
KDE: Městské sady v Opavě
V KOLIK: 10:00 hod.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
► ČASOVÝ HARMONOGRAM ◄
Závod:
10:00 - 11:00 Závod škol
12:30 - 13:30 Závod společností
15:00 - 16:00 Závod sportovních klubů
17:30 - 18:30 Závod veřejnosti
Přesný harmonogram závodů se ještě může změnit.
Harmonogram doprovodného programu (koncerty, vystoupení,...) bude upřesněn!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
► ZÁVOD JOY RUN ◄

Celkem se poběží 4 závody:
- základní, střední a vysoké školy
- společnosti
- sportovní kluby
- veřejnost.

Při každém závodě bude na trati až 25 týmů. Tým tvoří 6 běžců + 1 handicapovaný (na speciálním sportovním vozíčku). Každý tým absolvuje trasu o vzdálenosti zhruba 6 km. Není podstatné, kdo doběhne první - vítězi jsou všichni, kdo se závodu zúčastní!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
► KDO MŮŽE BĚŽET ◄

Kdokoliv, kdo si chce zasportovat a zároveň se chce podílet na pomoci druhým! Věřte, že pro handicapované děti, které absolvují závod s vámi, to bude neskutečný zážitek a to hlavně díky vám - běžcům! A to vám dá pocit, který slovy popsat prostě nejde. Však poznáte sami :-) Běhu se mohou zúčastnit lidé jakéhokoliv věku či pohlaví a to jak jednotlivci (závod pro veřejnost), tak také týmy (zakladní, střední a vysoké školy, sport. kluby, společnosti)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
► JAK SE PŘIHLÁSIT ◄

Na webu www.joyrun.cz (co nevidět bude aktualizována) ! Sleduj taky pozorně tuto událost, ať víš o všech čerstvých aktualitách!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
► DOPROVODNÝ PROGRAM ◄

Kromě samotných běžeckých závodů bude v areálu Městských sadů v Opavě probíhat po celý den bohatý doprovodný program, při kterém si každý přijde na své. Je připraveno vystoupení několik a hudebních kapel, tanečních uskupení či sportovních nadšenců. Dále budou mít návštěvníci možnost vyzkoušet si různé netradiční sporty, workshopy a další zajímavé aktivity. Konkrétní podobu doprovodného programu přineseme již brzy - ale opět se máte na co těšit!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
► NÁŠ CÍL ◄

Naším cílem je uspořádat pro handicapované děti a mladé lidi, jejich rodiny a širokou veřejnost sportovně-zábavný den plný nejrůznějších aktivit a pomoci tak k integraci handicapovaných do společnosti, zejména pak mezi své zdravé vrstevníky. Chceme dát těmto lidem možnost alespoň na jeden den zapomenout na svůj handicap. Při závodě JOY RUN nejde o to, kdo doběhne první. Vítězem je každý, kdo se závodu zúčastní! Akce má dobročinný charakter a jejím cílem je nákup speciálního sportovního vozíčku, který bude následně předán neziskové organizaci/ústavu, který pomáhá handicapovaným dětem. Navazujeme na úspěšné ročníky 2015, 2016 a 2017, 2018, kdy se nám díky závodům podařilo nakoupit celkem 10 speciálních sportovních vozíčků pro handicapované!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
► KDO JSME ◄

Jsme skupina mladých, pozitivně naladěných lidí, kterým není lhostejný osud handicapovaných vrstevníků. Děláme maximum pro to, aby byl JOY RUN nezapomenutelným zážitkem a to nejen pro handicapované!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✰★✰ VÍCE INFORMACÍ ✰★✰

V případě jakýchkoliv dotazů či zájmu se jakkoliv na závodu podílet (partneři, doprovodný program, dobrovolníci,...) nás neváhej kontaktovat.

✆ 607 143 797
✆ 723 203 435
✉ info@joyrun.cz
www.joyrun.cz

Projekt je realizován za podpory mnoha skvělých partnerů, jejichž jména co nevidět zveřejníme!

9:00 – 20:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce