Julian Lage - Exclusive Opening at Jazz Dock

Akce Praha

Julian Lage - Exclusive Opening at Jazz Dock
Koncerty
Web organizátora:
www.jazzdock.cz
Další akce ve městě Praha

Julian Lage - Exclusive Opening at Jazz Dock

Fenomenální americký kytarista Julian Lage přijíždí poprvé do ČR a vystoupí se svým triem v Jazz Docku. Ve věku 27 let se tento hudebník pyšní výjimečným životopisem: spolupracoval s osobnostmi, jako jsou Charles Lloyd, Gary Burton, Jim Hall, David Grisman nebo Béla Fleck. Vydal již tři vlastní alba jako lídr, přičemž nejaktuálnější je vysoko oceňované CD z roku 2016 Arclight, na kterém jej doprovází renomovaná rytmická sekce Scott Colley a Kenny Wollesen.

Hudba Juliana Lage je mistrovskou ukázkou zvládnutí elektrické kytary ve všech barevných odstínech, které poskytuje - od kulatého a ušlechtilého zvuku v tichých pasážích, až po zkreslený, energií nabitý tón a virtuózní pasáže, připomínající místy be-bop, někdy country a jindy zase barokní fugu. Shlédnout vystoupení tohoto fenoménu současné jazzové kytary zblízka v prostředí jazzklubu je nezapomenutelný zážitek.

Julian Lage - g.
Jorge Roeder - b.
Eric Doob - dr.

********************************

The New York Times calls Julian “…one of jazz’s breezier virtuosos, possessed of an unflappable technical facility and a seemingly boundless curiosity.” At age 27, Julian Lage already boasts a resume that an artist twice his age would be proud to claim. He’s released three albums as a leader, most recently 2016’s trio outing Arclight featuring Scott Colley and Kenny Wollesen.

Místo konání akce: Jazz Dock, Janáčkovo nábřeží 2, Praha
Vstupenky: https://www.jazzdock.cz/cs/koncert/jazz-ctyr-kontinentu-julian-lage-trio-usa
Datum začátku akce: 16. Ledna 2018 21:00
Datum ukončení akce: 16. Ledna 2018 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 50.0774N 14.4085E

Případné změny si prověřte na webu akce Julian Lage - Exclusive Opening at Jazz Dock

Jméno organizátora: Jazz Dock
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce