KABARET HRDOBCI

Akce Ostrava

KABARET HRDOBCI
Koncerty
Další akce ve městě Ostrava

KABARET HRDOBCI

Hrdobci slaví pět let od svého založení a rozhodli se uspořádat výroční kabaret. Na večeru opět vystoupí řada hostů v žánrově širokém spektru výstupů.

Voxel – pop-folkový písničkář z Čeladné, vlastním jménem Václav Lebeda, vystupuje s hudebním uskupením pod názvem Voxel a spol.

Michal Horák – mladý folkový písničkář z Hradce Králové, hrající na heligonku, kytaru, piano nebo harmoniku. Vítěz soutěže Czech Talent, Česko zpívá nebo Folkový kvítek. Předskakoval Tomáši Klusovi nebo kapele Chinaski.

Terezie Kovalová – přední česká violoncellistka a ostravská patriotka. Terezie se podílí na řadě projektů od Vivaldianna, ve kterém zpřístupňuje vážnou hudbu širším vrstvám, doprovází Davida Stypku, Vladivojnu La Chiu, a také má svou vlastní kapelu Calm Season, ve které hraje převážně indie-folkové písničky.

Karin – ostravská patriotka, vítězka mistrovství republiky ve Femislamu, a rovněž objev slamové scény roku 2018. Karin je velice vyhledávaným performerem tohoto specifického stylu básnického přednesu.

David Pargáč – artista, držitel Guinessova rekordu ve skoku na jedné ruce a v neposlední řadě člen souboru Cirkus trochu jinak. DDavida jste mohli vidět v televizních soutěžích jako je Talentmania, Československo má talent nebo v německé odnoži této soutěže – Das Supertalent RTL.

Vstupné: 444 A 999 KČ

ZMĚNA TERMÍNU Z 28.3. NA 2. 9. 2020 

19:30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce