KABARET HRDOBCI

Akce Ostrava

Koncerty
Další akce ve městě Ostrava

KABARET HRDOBCI

Tvůrčí skupina Hrdobci uvádí další speciální kabaret, ve kterém se Vám představí řada hostů v žánrově širokém spektru výstupů od tance, zpěvu, stand-up, akrobacie a mnoho dalšího. Těšit se můžete na řádně proválený večer plný pověstných Hrdobčích taškařic. Válíš málo? My ne!

Účast na kabaretu přislíbili:

Lukáš Pavlásek – herec, spisovatel, skladatel a stand-up komik, známý z pořadu Na stojáka, ve kterém vystupuje od roku 2005. Na svém kontě má také dva vlastní celovečerní standupové speciály – Kdo nepláče není Čech a Planeta slepic. Od roku 2015 můžete jeho výstupy vidět v pořadu Comedy club na stanici Prima Comedy Central. Do širšího povědomí Lukáš vstoupil v roce 2012 rolí v reklamách mobilního operátora, kde se představil jako legendární Tydýt. Rovněž hrál v seriálu Na vodě či pohádce Zakleté pírko. V roce 2015 pak obsadil třetí místo v taneční soutěži Stardance. Kromě toho napsal také devět knih pro děti a dospělé nebo texty k písním Davida Kollera či skupiny Alkehol.

Lucie Rybníkářová a Martin Pančocha – členka souboru Městského divadla Zlín a zpěvačka, která svými šansonovými písněmi doprovází spolu s klavíristou Martinem Pančochou představení známé divadelní skupiny Tři tygři.

Alžběta Moravcová – profesionální akrobatka a lektorka, jejíž specialitou je především akrobacie na závěsných kruzích. Rovněž se ale věnuje i dalším druhům akrobacie, např. ve spirále, řetězech nebo kostce, pole dance či chairdance. Mezi její největší úspěchy pak patří tituly vicemistryně Evropy v kategorii doubles 2014 a vicemistryně světa v kategorii doubles 2014. Bětka je rovněž dvojnásobná mistryně ČR v kategoriích profesional a doubles.

Další hosté budou odtajněni už brzy!

19:00

Vstupné: OD 499 KČ

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Leoš Mareš
Multifunkční aula GONG, Ostrava
Leoš Mareš
Multifunkční aula GONG, Ostrava
MIG 21
RnR GARAGE Martinov, Ostrava
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
Multifunkční aula GONG, Ostrava
EKTOMORF
Garage Club, Ostrava