Kabát

Akce Praha

Kabát
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Kabát

Skupina Kabát vystoupí jako historicky první interpret v nové hale
O2 universum. Podpoří tímto koncertem nadaci Dejme Dětem Šanci.



Nejpopulárnější česká kapela Kabát vystoupí 26. září 2019 od 20 hodin v nové multifunkční hale O2 universum v Praze. Stane se tak historicky prvním interpretem, který před publikem „pokřtí“ novou halu v ostrém provozu. Vystoupení Kabátů bude mít i charitativní nádech - výtěžek z koncertu poputuje o.p.s. DEJME DĚTEM ŠANCI.


Přestože hala O2 universum, které se také přezdívá „malá sestra O2 areny“, v tuto chvíli finišuje s dokončením, program akcí se začal plnit již před několika měsíci. Pouze jeden interpret však může být ten první. A tím se stane kapela Kabát. „Když jsme se rozhodovali, koho z českých interpretů oslovíme na zahajovací koncert, volba hned padla na Kabáty. Je to dlouhodobě nejoblíbenější kapela u nás. Navíc je úzce spojena i s velkou halou. O2 arenu zaplnili Kabáti zatím celkem třikrát a od svého posledního vystoupení v roce 2017 drží mezi českými interprety návštěvnický rekord 20 083 diváků. Máme proto velkou radost a zároveň si moc vážíme toho, že svým vystoupením slavnostně otevře O2 universum právě kapela Kabát,“ říká Robert Schaffer, představenstva Bestsport a.s., provozovatele O2 areny a O2 universa.


Koncert 26. září však nebude jen o kvalitní hudbě a prožitku ze známých pecek v podání populární party z Teplic. Celá akce se ponese i v duchu „pomoci někomu v nouzi“. Výtěžek z prodeje vstupenek bude věnován nadaci DEJME DĚTEM ŠANCI, která pomáhá dětem a mladým lidem z dětských domovů osamostatnit se a úspěšně se začlenit do společnosti po opuštění dětského domova.

Čtvrtek 26. září 2019 v 20:00 až 0:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Marta Jandová
Lucerna Music Bar, Praha
ANNA K
Forum Karlín, Praha
Leoš Mareš
Kongresové centrum Praha, Praha