KABÁT

Akce Třebíč

KABÁT
Koncerty
Další akce ve městě Třebíč

KABÁT

Legendární skupina Kabát se chystá zničit svým vystoupením i Třebíč. Tak dojděte na zimní stadion a společně si užijeme pekelnou show a dobrou hudbu.
* brány stadionu se otevírají v 18.00 hod * začátek koncertu v 20.00 hod

Vstupné:
stání ochozy 550 Kč stání plocha 590 Kč sezení sektory A1, A3, B1, B2 690 Kč sezení sektor A2 790 Kč

Kabát připravil Turné 2020. Je koncipované doprostřed stadionů, jak se ve světě říká „center stage“. V případě Kabátu to není poprvé, a rozhodně ani naposled. Kapelu tato varianta baví, i když např., jak sami říkají: Mizí možnost se „zašít“ o pauze u aparátu, a vydechnout. Všichni návštěvníci koncertu mají blíže k jevišti. Je to dlouhodobě asi nejatraktivnější varianta z pohledu diváka.
Turné by se mělo repertoárem zásadně lišit v tom, že se budou hrát nové věci z chystaného CD. To kapela doufá, že do Turné 2020 celé dodělá a pokud možno i vydá! A co k chystanému turné říkají: Vypadá to jako alibismus, ale po těch letech už je to vlastně klišé, ale i jasný postoj! Dokud s tím nebudeme spokojeni na 100%, tak to prostě nevyjde. Intenzivně se na tom dělá již od ledna 2019, a práce pokračují. Chceme vždy ještě lepší CD, než bylo to poslední! Chceme vydat prostě nejlepší CD!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Divadlo Pasáž, Třebíč
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Dům Kultury, Žďár nad Sázavou
Rodinný den v sadech
Městské sady, Pelhřimov