KALI a PETER PANN "Ale Ne Show" - Veselí nad Moravou

Akce Veselí nad Moravou

KALI a PETER PANN "Ale Ne Show" - Veselí nad Moravou
Festivaly, Koncerty, Kultura
Další akce ve městě Veselí nad Moravou
Podrobnější informace: info@backstage-agency.cz

Koloman Magyary, momentálně nejúspěšnější slovenský rapper, který vystupuje pod uměleckým jménem Kali, vyrazil v srpnu na koncertní šňůru po Moravě. Svoji „ALE NE SHOW!“ představí společně s producentem Peterem Pannem a dalšími hosty v sobotu 8. srpna 2020 ve Veselí nad Moravou.

Největší hity Kaliho jako „Koniec je nový začiatok“, „Kto to povedal?“, „Užívám si to“, „NIKTO“, „Dezert“ ale i songy z posledního alba „ALE NE“ zazní druhou srpnovou sobotu od 22 hodin v areálu Komár ve Veselí nad Moravou. „Jsem rád, že se po delší přestávce opět můžeme vrátit na stage a doufám, že si lidé přijdou s námi koncert pořádně užít,“ řekl rapper Kali.

Během turné se představí společně s dalšími slovenskými interprety jako je talentovaná slovenská zpěvačka Claudia, hudební uskupení Terapie nebo charismatický DJ JAY JAY. „KALI se rozhodl vytáhnout na koncerty celý label Kali Record a návštěvníci tak budou mít neopakovatelnou možnost vidět všechny pohromadě,“ vysvětlil Lukáš Lauman za pořádající agenturu Backstage agency. O after party se postarají DJs Coolby a Yannick.

Areál Komár se návštěvníkům otevře ve 20 hodin, koncert začíná ve 22 hodin a od 23 hodin na něj naváže oficiální after party.

Vstupenky jsou v předprodeji na www.goout.net. Cena vstupenky v 1. vlně je 250 Kč, ve 2. vlně 280 Kč a místě 300 Kč. Děti do 150 cm v doprovodu dospělé osoby mají vstup zdarma. Návštěvníci se mohou přijít bavit samostatně i na after party za 100 Kč.

Více informací na https://www.facebook.com/events/303544124002183

Turné následně pokračuje 22. srpna ve Slavičíně.  
Jméno organizátora: Backstage agency
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce