Kamil Střihavka: Akustický koncert 2018

Akce Plzeň

Kamil Střihavka: Akustický koncert 2018
Koncerty
Další akce ve městě Plzeň

Kamil Střihavka: Akustický koncert

Akustický koncert Kamila Střihavky a skupiny Leaders!
Nenechte si na konci srpna ujít naprosto jedinečný koncert. V akustické verzi koncertu můžete Kamila slyšet v polohách, které pro něj nejsou zcela typické. Nástrojové obsazení bylo obohaceno např. o saxofony, flétnu, percussions či steel guitar.

Kamil Střihavka je rockový zpěvák, hudebník, skladatel a textař. Jeho muzikantská a pěvecká kariéra je pestrá a úspěšná. Její počátky se datují již od 80. let. Všem je jistě dobře známé jeho ztvárnění Ježíše v českém nastudování slavného muzikálu Andrewa Lloyd Webbera a Tima Riceho Jesus Christ Superstar. Hrál i v dalších muzikálech, například Johanka z Arku, Excalibur, Obraz Doriana Graye, Robin Hood či Pomáda.

Majitel nezaměnitelného hlasu působil jako frontman rockových kapel Motorband, BSP, No Guitars!, Woo-Doo Band! a Supergroup. V současnosti je frontmanem kapely Kamil Střihavka & Leaders! Od jejího vzniku v roce 2007 do poloviny roku 2015 odehráli celkem 338 koncertů. Hráli pro více jak 150 000 diváků. Vystupovali na řadě velkých letních festivalů (Benátská noc, Sázavafest, Okoř, Basinfirefest, Oleško Woodstock, Legends Rock Fest, JamRock festival, ad.).

Aktuální sestava Leaders! na akustických koncertech:
Štěpán Eliáš (klávesy, Fender piano), Petr Henych (akustické kytary), Martin Ivan (kontrabas), Lukáš Pavlík (bicí nástroje), Markéta Podhajská (perkuse), Ondřej Klímek (saxofony, flétny aj.) a David Babka (steel kytara).

22. 8. 2018, 19:30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce