Kateřina Englichová & Vilém Veverka

Akce Vsetín

Kateřina Englichová & Vilém Veverka
Koncerty
Další akce ve městě Vsetín

Kateřina Englichová & Vilém Veverka

Závěr Cyklu komorních koncertů 2019/2020 bude patřit vynikajícím instrumentalistům Kateřině Englichové (harfa) a Vilému Veverkovi (hoboj) s programem Impressions.

Kateřinu Englichovou můžeme zařadit k předním evropským interpretům naší doby. Po studiu na Curtisově institutu ve Filadelfii a vítězství v řadě mezinárodních soutěží v USA a Itálii se Kateřina Englichová soustředila výhradně na dráhu sólové hráčky. V její rozsáhlé diskografii je již více než 30 CD, které natočila pro Supraphon a celou řadu dalších labelů.
Vilém Veverka je jedním z nejrespektovanějších českých hobojistů. Absolvoval Pražskou konzervatoř a Akademii múzických umění v Praze. Studoval u předního německého hobojisty Dominika Wollenwebera v Berlíně, kde po dvě sezóny účinkoval v proslulé Berlínské filharmonii. Nastoupená cesta vyvrcholila triumfem v jedné z nejprestižnějších hobojových soutěží v Tokyu. Je oficiálním hráčem firmy Buffet-Crampon France. Vstupné: 190 Kč, senioři a žáci ZUŠ 110 Kč, děti do 10 let zdarma. Předprodej vstupenek NOVĚ NA MÍSTA!

18:30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MUZIKÁLY NARUBY
Podzamecka Zahrada, Kroměříž
THE BACKWARDS - Beatles revival
Kongresové centrum Zlín, Zlín